Madonna táncosa elesett a színpadon, magával rántotta az énekesnőt is - Videó

Madonna: The Celebration Tour - London
WireImage for Live Nation/Madonna: The Celebration Tour - London - Kevin Mazur
turné színpad Madonna esés
Az énekesnő profi módon oldotta meg a helyzetet. Madonna koncertje az óriási esés ellenére is folytatódott.

Madonna a hétvégén Seattle-ben adott koncertet. Az előadás minden bizonnyal emlékezetes marad a nézőknek, akik láthatták, ahogy Madonnát magával rántja a földre az egyik táncosa. Az Open Your Heart című szám közben van egy olyan rész, amikor az énekesnő egy széken vonaglik, majd az egyik táncosa odamegy hozzá, és az ülőalkalmatosságot a támlájánál fogva, Madonnával együtt húzni kezdi a színpadon. Ekkor történt a malőr, a férfi ugyanis megcsúszott, elesett, és az énekesnőt is magával rántotta. Madonna - mintha mi sem történt volna - egyszerűen hasra fodult, és úgy folytatta az éneklést, majd pár másodperc után talpra állt, és a show mehetett tovább - írja az Entertrainment Weekly.

 

Madonna az utóbbi években furcsa kinézetével, felpumpált arcával borzolta a kedélyeket. Tavaly év végén, a világkörüli turnéja kezdetén is aggódtak érte a rajongók, a kórházba kerülése után négy hónappal sem nézett ki valami jól.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.