14 év után vége a sztárpár házasságának: a legnagyobb titokban vált el Sacha Baron Cohen és Isla Fisher

Sacha Baron Cohen Isla Fisher
Getty Images via AFP - FRAZER HARRISON
kapcsolat házasság Isla Fisher válás Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen és Isla Fisher a lehető legnagyobb titokban váltak el egymástól 14 év házasság és 3 gyerek után tavaly: házasságuk végét csak most jelentették be.

Sacha Baron Cohen és felesége, Isla Fisher 14 év házasság és három gyermek után szakítottak. Az 52 éves brit színész és a 48 éves ausztrál színésznő tavaly, a legnagyobb csendben váltak el, amit pénteken jelentettek be egy olyan fotóval, amin teniszruhát viseltek.

Közleményük így szólt: "A több mint 20 évig tartó teniszmeccs után végre letesszük az ütőket. 2023-ban közösen kértük házasságunk megszüntetését. Mindig is prioritásként kezeltük a magánéletünket, és csendben dolgoztunk ezen a változáson. Örökké osztozunk a gyermekeink iránti odaadásunkban és őszintén értékeljük a magánéletünk tiszteletben tartását." A pár 2001-ben találkozott először, kapcsolatuk alatt két lányuk született, a 17 éves Olive és a 13 éves Elula, valamint egy 9 éves fiuk, Montgomery.

Sacha Baron Cohen és Isla Fisher
Forrás: Instagram/Isla Fisher

A bejelentésre azután került sor, hogy Rebel Wilson sokkoló állításokat tett a komikus Sachával kapcsolatos tapasztalatairól új memoárjában, a Rebel Risingban. Rebel a Borat-sztár Sacha barátnőjét játszotta a képernyőn a 2016-os Agyas és agyatlan című vígjátékban, és sok kellemetlen tapasztalatról számolt be. Azt állította, hogy a Louis Leterrier rendezte film forgatásán Sacha megkérte őt, hogy vetkőzzön le a jelenetekhez annak ellenére, hogy kikötte, nem meztelenkedik. Sacha ezeket a kijelentéseket határozottan tagadja, és azt állítja, hogy bizonyítékokkal tudja alátámasztani igazát - írja a DailyMail.
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.