Britney Spears teljesen pucéran köszöntötte saját hátsóját: „Helló a fenekemnek!"

meztelenkedés mentális állapot tengerpart britney spears
Úgy hírlik, az énekesnő nincs jó passzban az utóbbi hónapokban, és erről tanúskodik legújabb videója is, amit az Instagramra töltött fel. Britney Spears teljesen meztelenül vonaglik a tengerparton, a sekély vízben.

Az utóbbi időszakban ismét Britney Spears botrányaitól hangos a világsajtó. Az énekesnő aggasztó mentális állapotban van, képtelen felelősséget vállalni tetteiért, önpusztítása akár végzetes is lehet. A hozzá közelállók úgy gondolják, nem tett jót neki, hogy kikerült édesapja gyámsága alól. Erről tanúskodik legfrissebb videója is, amit a közösségi oldalaira töltött fel.

Britney Spears
Britney Spears nincs jó passzban, mindenki aggódik érte.
Forrás: Getty Images

Britney Spears nem szégyenlős

Britney teljesen meztelenül vonaglik a bokáig érő vízben, pucér fenekét kidugja a vízből. A képsorokhoz mindössze annyit írt: „Helló a fenekemnek!"

Azonban nem ez volt az első szöveg a videónál, korábban ez állt ott: „Kicsit magasabbra emeltem a fenekem, hogy nagyobbnak tűnjön a popsim!!! Azon gondolkodom, hogy injekciót adatok be, hogy teltebb legyen".

Britney mentális egészségért, és anyagi helyezete miatt is aggódnak a rajongók — és az énekesnő családja is. Az énekesnő nem szedi a gyógyszereit, rengeteg alkoholt fogyaszt, és két kézzel szórja a pénzt, sokan úgy gondolják, a vagyona már most alaposan megcsappant.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.