Eltűnt Whisperton, mindenki őt keresi - Követői értetlenül állnak a történtek előtt

Shutterstock/Celia Ong - Celia Ong
Whisperton Kommentháború eltűnt influenszer
A több, mint egymillió TikTok-követővel rendelkező hazai influenszer törölte a több, mint 246.000-es Instagramján lévő összes posztot, így aki rákattint a profiljára, csupán egy üres oldalt lát. Eltűnt Whisperton?

Vasárnap reggel arra ébredtünk, hogy Ton, azaz nevezve Strenner Antal, hazai influenszer Instagram-oldaláról váratlanul minden letörlődött. Egyetlen sztori maradt csupán, amin kínai írásjelek láthatók. Mégis mi történhetett?

Eltűnt Whisperton
Eltűnt Whisperton
Forrás: FotoCentral

Idén a második helyet kapta meg Ton a Forbes magazin influenszereket rangsoroló éves listáján, azonban nem sokáig örülhetett, ugyanis valamilyen oknál fogva vasárnap reggel eltűnt a közösségi média oldalakról. 

Néhány nappal ezelőtt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) egy versenyfelügyeleti eljárásának középpontjába került öt másik hazai véleményvezérrel együtt. A napokban tartottak Budapesten egy turisztikai eseménysorozatot, melyen ő is részt vett, viszont a közösségi oldalaikon kiposztolt tartalmaikban nem jelezték egyértelműen, hogy azok reklámok. A kommentelők szerint azért tűnt el, mert elképesztően sok kritikán aluli hozzászólást kapott az ügy miatt.  

A helyzettel kapcsolatban egyenlőre nem tudunk sokat, de amint fény derül arra, mi okozta az eltűnést, frissítjük cikkünket.

 

Whispertonról pedig alább láthattok videót:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.