Tönkretette Griselda szerepe Sofía Vergarát: nyugtatókat kezdett szednie

An Unforgettable Evening - Inside, Sofía Vergara, Sofia Vergara
Getty Images via AFP - Getty Images via AFP
kihívás Griselda Blanco mozi Sofia Vergara
A kolumbiai színésznőt megviselte a kokainnagyiról szóló sorozat forgatása. A Griselda feladta a leckét Sofía Vergarának.

Közös, Hollywood drámakirálynői munkacímre hallgató kerekasztal beszélgetésen vettek részt napjaink legnépszerűbb színésznői. Ott volt Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Naomi Watts mellett Sofía Vergara is, aki a Netflix Griselda sorozatának címszerepe kapcsán nyilatkozott. 

Sofía Vergara, Griselda
Sofía Vergara még a nyugtatóra is rászokott a Griselda forgatása alatt
Forrás: Netflix

"Eddig leginkább csak a  Modern családot forgattam, nem nagyon tudtam, mi vár rám. És amikor elkezdődött ez az egész, úgy éreztem, nagyon nehéz. Sírni, amikor kell, gyilkost játszani, ha úgy van, kokaint felszívni, alkoholt inni, cigarettázni. Soha életemben nem cigiztem, 50 évesen kellett megtanulnom, ráadásul Griselda minden egyes jelenetében dohányzik. Három hétig alig tértem magamhoz, nem tudtam aludni, nyugtatót kezdtem szedni, nem virraszthattam, mert tudtam, másnap reggel újra a kamerák elé kell állnom. Úgy éreztem, aludnom kell, bármi áron, ha nem tudok, akkor meghalok (...) Kolumbiából származom, láttam sok őrültséget, tudtam, hogy meg tudom csinálni Griseldát, de nem volt könnyű, megszenvedtem" - nyilatkozta Vergara. 

A Netflix sorozata a „kokain keresztanyaként” ismert Griselda Blanco felemelkedését mutatja be, aki a kolumbiai Medellíből Miamiig menekül férje családja elől, majd a történelem egyik legerősebb kartelljének vezetőjévé válik prostituáltak segítségével.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.