Lenyűgöző, ahogy Eva Mendes 50 évesen kinéz: 20 évet letagadhatna a színésznő

Create & Cultivate Los Angeles
Getty Images via AFP/2020 Getty Images - Getty Images via AFP
szépség Ryan Gosling Eva Mendes karrier gyereknevelés
Eva Mendes ámulatba ejtette rajongóit. A színésznő két gyönyörű fotót osztott meg magáról. Ryan Gosling felesége lenyűgözően néz ki az új képeken.

Egyszerű fehér felsőben, minimális sminkkel állt a kamera elé Eva Mendes, de rajongói szerint még így is lenyűgözően néz ki a legújabb fotóin. A latin nőkről köztudott, hogy sokáig alig látszik meg rajtuk a kor, megszokhattuk, hogy Jennifer Lopez, Shakira és a többiek is csodálatosan néznek ki. 

Very bad cops Eva Mendez lenyűgöző
2010-ben is lenyűgöző szépség volt Eva Mendez, ám ahogy a következő fotón is látszik, ez azóta sem változott
Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Columbia Pictures / Gary Sanchez Productions / Mosaic See

A színésznő, akit rajongói lenyűgözőnek tartanak, nem bánta meg, hogy az anyaság mellett döntött

 

Eva Mendesnek és nála 7 évvel fiatalabb Ryan Goslingnak két kislánya van. A színésznő korábban azt mesélte, hogy amikor negyvenévesen bejelentette, hogy gyermeket vár, az emberek felhördültek, amikor 42 évesen a második gyermekét várta, azt mondták, megőrült, nem véletlenül szülnek a nők a húszas éveikben, később már sokkal kevesebb energiájuk van a gyermeknevelésre. 

Mendes azonban azt mondja, soha jobbkor nem lehetett volna kisgyermekes anya, mint ezekben az években, ráadásul a húszas éveiben cigizett és borzalmasan mocskos volt a szája, és akkoriban lekötötte az energiáit a karrierépítés, így viszont hozhatott egy döntést: színészet helyett a gyermeknevelést választja. 

„Már idősebb voltam, és tudtam, hogy a gyerekeim csak egyszer lesznek kicsik, és bármit is teszek vagy nem teszek most, az az életük hátralévő részében hatással lesz rájuk. A karrier jön és megy, a gyerekek nem, és én ott akartam lenni az elejétől a végéig" — mondta el egy interjúban a színésznő, aki később azt is bevallotta, hogy a színészi karriernek valóban nem tesz jót a hosszú kihagyás, ám színészet miatt sokszor és sokáig kellett volna távol lennie az otthonától, ezért kimondatlanul, de úgy döntöttek a férjével: Gosling színészként dolgozik, Mendes pedig anyaként, otthon. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.