Peach Fuzz hódít a magyar influenszerek körében is: így festenek barackszínben

Cheeky,Emotional,Fashion,Young,Woman,With,Long,Green,Color,Hair
Shutterstock/Copyright (c) 2023 Okrasiuk/Shutterstock. - Okrasiuk
ruhacsoda TikTok-trend Peach Fuz influenszer Instagram
Az idei év ruhaslágere nem más, mint a Peach Fuzz. Influenszereink is előszeretettel viselik a szuper barackos árnyalatú, szexi darabokat: az Instagramról szemezgettünk.

A meleg, barátságos, nyárias árnyalat az idei évben nagy jelentőséggel bír, ugyanis amint már olvashattátok, az idei év nagy slágere a ruhák terén az úgynevezett Peach Fuzz trend. Egy olyan friss árnyalatról van szó, amelynek ezer árnyalata létezik, ráadásul szuperül lehet kombinálni különböző színekkel és kiegészítőkkel. 

Peach Fuzz ruhatrend
A Peach Fuzz ruhatrend az idei év nagy slágere!
Forrás: Shutterstock/ilona.shorokhova

 

Mi egyszerűen imádjuk ezeket a kombinációkat, azonban hazai influenszereink sem vetik meg a Peach Fuzz árnyalatú ruhákat, lássuk, kik ők! 

Viszkok Fruzsi

Hazánk egyik legfelkapottabb influenszere, Viszkok Fruzsi barackos árnyalatú ruhája egyszerűen álomszép! Csodásan illik karcsú alakjához, vörös hajához, a cipőcskéről pedig ne is beszéljünk. A Halászbástya a háttérben szintén káprázatos!

Markó Rebeka

Dezső Bence ex barátnője kicsit a Peach Fuzz bevállalósabb színvilágában pózolt, azonban még így is annyira szexi, hogy le sem tudjuk róla venni a szemünket!

Horváth Gréta

Hováth Grétát 2019-ben ismerhette meg a közönség, az Ázsia Express című műsorban. Volt férjével azóta elváltak, Gréta azonban mondhatjuk, teljesen kivirult! A barackos árnyalatú ruhadarab és kiegészítő nála is megtalálható, a képen jól látszik, mennyire szuperül lehet kombinálni más színekkel is a Peach Fuzz-t. 

Ha pedig szeretnétek kipróbálni ezt az árnyalatot a sminkelésben is, az alábbi videóban megtanulhatjátok a lépéseket:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.