Öltözz stílusosan 2024 divatszínével: itt a peach fuzz

Trendy, nő,  barackszín, divat,
Shutterstock - Okrasiuk
barack fashion week trendszín
A Pantone Intézet szakértői 2023.decemberében jelentették be 2024 divatszínét, amely a Peach Fuzz névre hallgat. Arra már választ kaptunk, mi alapján választották ki ezt az árnyalatot, és azt is megtudtuk, mit jelent szimbolikusan ez a szín. Ma pedig egy kis gardróbfrissítésre invitálunk benneteket: mutatunk 5 szuper outfitet, ha nem tudjátok, hogyan, és mivel érdemes párosítani a hamvas barack árnyalatot.

A divatvilág mindig új és izgalmas trendekkel lepi meg a stílus szerelmeseit, nincs ez másként 2024-ben sem. A Peach Fuzz nem csupán egy árnyalat, hanem az újrakezdés szimbolikus kifejezése. A Pantone Intézet szakértői méltán választották ezt a gyönyörű árnyalatot, amellyel szuper ruha összeállításokat párosíthatunk össze. Ha szeretnél idén is trendi lenni, mutatjuk a legjobb divattanácsokat és outfiteket, neked nincs más dolgod, mint eldönteni, hogy melyik tetszik a legjobban!

 

1. A Monokróm stílus 2024-ben is divatos!

A monokróm kifejezés egyszínű öltözködést jelent. Természetesen nem kell, hogy minden egyes ruhadarabod tűpontosan ugyanaz az árnyalat legyen, hiszen monokrómnak számítanak a hasonló árnyalatú ruhadarabok összeállításai is. Kipróbálhatod több variációban is, amelyik neked jobban tetszik.

A monokróm stílusú divat még mindig hódít! Forrás: Getty Images/claudio.lavenia/Claudio Lavenia

2. A kontraszt is sikkes!

A barack szín jó párja lehet a kontraszt árnylatoknak, mint a fehér, a fekete, vagy éppen a tojáshéj. Ezekben az outfitekben nincs hatalmas szerepe az év divatszínének, mégis harsányan kitűnik az öltözékből például, ha a felső ilyen árnyalatú. Ha teheted, próbálj ki hozzá hamvas pirosítót is, ad egy kis pluszt, ugyanúgy, mint az óra, a fülbevaló, vagy a karkötő is.

Legyen kontrasztos az öltözéked! Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Stefan Knauer

 

3. Használd kiegészítőként!

Ha nem szeretnél nagyon kitűnni a tömegből, érdemes kiegészítőkben gondolkodnod. Táska, hajpánt, esetleg karkötő, vagy egy szép, divatos cipő merően feldobhatja a napi ruhaszetted. A hamvas barack árnyalat nem csak ruhaként, de kellékként is tökéletesen megállja a helyét.

Használd kiegészítőként! Forrás: Getty Images/2023 Jeremy Moeller/Jeremy Moeller

 

4. Télen is nőiesen!

A hideg, téli időszak ellenére bátran párosíthatjuk barack árnyalatú pulcsinkat egy szuper szoknyával. A Peach Fuzz tökéletes választás kötött, meleg pulcsi formájában is, bátran alkalmazd hasonló árnyalatú táskával.

Télen is nőiesen! Forrás: Getty Images/2022 Jeremy Moeller/Jeremy Moeller

 

5. Extrém külsővel is gyönyörű!

Ha szereted az extrém ruhadarabokat, akkor a hamvas barack árnyalatú nadrághoz tökéletes választás a bundakabát. Nem csak meleg, de stílusos is, és ami különösen feldobja ezt a szettet, az a Peach Fuzz árnyalatú táska, saru és a hajráf - mert így lesz tökéletes az összkép!

Extrémen is gyönyörű! Forrás: Getty Images/2022 Christian Vierig/Christian Vierig

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.