Brad Pitt házasság eljegyzés gratuláció Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban eljegyzett Jennifer Anistonnak nem más, mint exférje, Brad Pitt gratulált. Vajon mit szól ehhez Angelina Jolie?

Brad Pitt igazi úriember. A sármos színész a napokban felhívta Jennifert, és elmondta neki, mennyire örül a boldogságának. A színésznőt ugyanis nemrég jegyezte el kedvese, Justin Theroux. Brad és Jen 2005-ben szakítottak. "Brad felhívta Jennifert, és elmondta, mennyire örül az eljegyzésnek. Tréfálkozott is vele, majd elmondta, komolyan jó érzés volt hallani a hírt, és reméli, hogy nagyon boldogok együtt" - vallotta egy bennfentes.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Brad egyébként a napokban veszi feleségül Angelina Jolie-t, ehhez pedig Jennifer gratulált a színésznek. Valószínűleg már nem haragszik a barna dívára, aki annak idején igencsak közrejátszott a válásukban... Brad persze nem jelenik meg Jennifer lagziján, de a színész édesanyja, Jane valószínűleg igen, hiszen a válás óta is imádja egymást Jen és egykori anyósa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.