Befejezte! Malek Miklós otthagyja az X-Faktort

X-Faktor mentor Malek Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2013-ban már Malek Miklós nélkül lesz X-Faktor - írja az Origo.

Az X-Faktor 2012-es fináléjában jelentette be Ördög Nóra, hogy jövőre folytatódik a tehetségkutató műsor. Az azonban csak az élő show után, a Cool Tv-n látható After X adásából derült ki, hogy Malek Miklós nélkül válogatnak majd a jelentkezők közül. A mentor befejezte. Már ennek az évadnak is úgy vágott neki, hogy ez lesz az utolsó - idézte Malek Miklós szavait az Origo hírportál.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A vasárnapi finálé összefoglalóját itt olvashatod. Malek Miklóssal Szily Nóra 2010-ben készített interjút a Life.hu-n - ide kattintva érheted el.

Kölcsönből szavazott az X-Faktor győztesének családjahttp://www.life.hu/legykepben/20121217-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztesenek-csaladja-kolcsonbol-szavazott.htmlOláh Gergő a 2012-es X-Faktor-nyertes!http://www.life.hu/legykepben/20121216-olah-gergo-nyerte-a-2012es-xfaktort-antal-timi-lett-a.html51-49% az állás az X-Faktor két döntőse között!http://www.life.hu/legykepben/20121216-vasarnap-delutan-egy-orakor-5149-az-allas-az-xfaktor-ket.htmlSorsfordító győzelmet vár az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121213-xfaktor-mentora-hisz-benne-hogy-olah-gergo-enekes-fog-nyerni.htmlRáment Zámbó Krisztián magánélete az x-faktoros szereplésrehttp://www.life.hu/legykepben/20121214-zambo-krisztian-jimmi-fia-az-xfaktor-versenyzojenek-parkapcsolata-veget-ert.htmlEltűnt a süllyesztőben az X-Faktor tavalyi énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121211-xfaktor-tavalyi-versenyzoje-lil-c-a-verseny-utan-eltunt-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.