párkapcsolat válás Berkes Gabi The Voice költözés egyedüllét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy már több mint egy évtizede külön élnek, a mai napig nem vált el férjétől a The Voice versenyzője, Berkes Gabi - tudta meg a Life.hu. Az énekesnő, aki 10 éven át Németországban élt, nem adta fel teljesen a karrierjét, de gyermekei születése után kevesebbet állt színpadon. A The Voice mestereit azonban hangjával meggyőzte arról, hogy a világot jelentő deszkákon a helye.

Már több mint 10 éve, hogy megromlott a házassága és emiatt hazaköltözött gyermekeivel Németországból Berkes Gabi. Ennek ellenére az énekesnő a mai napig nem vált el.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Hiába nem úgy alakult a házasságom, ahogy megálmodtam, mégis úgy gondolom, hogy a férjem egy nagyon klassz ember, és a mai napig nem váltam el tőle hivatalosan" - árulta el a Life.hu-nak a The Voice versenyzője, aki annak idején hazai karrierjét adta fel a családjáért.

"A nyolcvanas évek végén már jól ismert a hazai közönség, ráadásul nagyon ragaszkodtam a családomhoz és az országhoz is, ennek ellenére hoznom kellett egy döntést. Tudtam, hogy a férjem és a gyermekeim miatt egy egy időre fel kell adnom a karrieremet és így Németországba költöztünk. Tíz évet éltem kint, és mire hazajöttem a két gyermekemmel, való igaz, már kevesebben ismertek, mint azelőtt" - idézte fel Gabi hozzátéve, hogy nem volt egyszerű dolga, hiszen két gyermekét kellett egyedül nevelnie.

"A férjem ugyan támogatott minket, sokat segített, ennek ellenére nem volt könnyű a helyzetem, hiszen eleinte kevesebb munkát kaptam. Aztán szépen lassan visszatértem a szakmába, de nyilván nem szerepeltem annyit, amennyit szerettem volna" - mondta el az énekesnő, akinek fia, Berkes Olivér is jelentkezett a The Voice műsorába. Gabi azt várja az versenytől, hogy ismét komolyabb lehetőségekhez jut. "Játszottam csodálatos szerepeket, az Evitát, a Jekyll és Hyde-ot az elmúlt időszakban is, de abban bízom, hogy a The Voice hatására emlékezni fognak rám a kollégák, a színházi szakemberek és kapok újabb szép feladatokat, szerepeket" - árulta el reményeit Berkes Gabi, aki fiáért, Olivérért sokkal jobban izgul, mint saját magáért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.