Legerszki Krisztina Kékharisnya regatta Nagy Adri vitorlás Színésznők bálja Jóban Rosszan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az I. Kékharisnya regattán a gyakorlott vitorlázó, Koós Réka és a Jóban, Rosszban csapatának vagány, de a vitorlázásban amatőr hölgyei is vízre szállnak! Izguljunk értük, vagy valahogy csak elevickélnek Balatonföldvárról Balatonfüredre?

Hagyományteremtő szándékkal, női vízisport versenyt indít útjára a sztárfodrász, Zsidró Tamás! Férfiak nincsenek kizárva, de mínusz pont jár értük!!


„Tavaly nyáron a Balatonon vitorlázva figyeltem meg, hogy rengeteg hölgy van a vitorlásokon, akik húzzák, vonják a köteleket, és hátul áll a pasi, a hajó gazdája egy üveg sörrel a kezében és osztogatja az ukászokat. Ücsörögtem és megfogalmazódott bennem, hogy ha ezek a hölgyek ilyen jól megállják a helyüket, mint mancsaft, akkor biztosan képesek ellátni a kapitányi feladatokat is. Miért nem tudják megmutatni a nők, hogy egyedül is tudnak hajót kezelni, ők is ugyanúgy állnak ki- és be a kikötőből. Kell tehát szervezni egy olyan amatőr vitorlásversenyt, ahol kizárólag nők indulhatnak. Egy férfi is lehet a hajón, de ezt csak azért találtuk ki, mert általában a hajó férfiak tulajdonában áll, és valószínűleg nem adnák kölcsön. Rögtön a nevét is kitaláltam: ha a férfiaké – na jó, zömmel a férfiaké – a „kékszalag" vitorlásverseny, akkor a hölgyeké legyen a „Kékharisnya Regatta" – magyarázta a hajszobrász, aki ötletéhez azonnal lelkes indulókat és támogatót is talált. Jelenleg 130-an jelentkeztek, pedig csak két napja folyik a regisztráció. A Jóban, Rosszban produkció remek lánycsapatot indít: Legerszki Krisztina, Nagy Adri, Kárpáti Rebeka és Kondákor Zsófia, Madár Vera bontanak vitorlát. Csak Adrinak van némi tapasztalata.

Forrás: Facebook/Zsidró Tamás


„Nagyapám vadászpilóta volt, így érdekes módon nem állnak távol tőlem a merész kalandok. Kifejezetten élvezem a repülést, egy dugóhúzótól nem rettenek el, míg a hintától és a hullámvasúttól félek. A vitorlázáshoz alapképzettségem van, részt vettem több versenyen is. Egész biztos, hogy a kötelek húzogatásában aktívan részt tudok venni, ha pontosan elmondják, akkor tudom, hogy mit hogyan kell csinálni. Egyedül azért nem mernék vitorlást vezetni" – mesélte az énekesnő.
A sorozat Pongrácz Barbarájának, Krisztinának pedig ez lesz az első vitorlázása, pedig alkalom adódott volna korábban is.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Családban van egy vitorlás, de hiába invitáltak, sohasem jutottam el odáig, hogy kihajózzunk. Egyszer már nagyon közel voltam hozzá. Ettünk a fedélzeten és terveztük az indulást, hirtelen jött egy vihar és ezért nem tudtunk kifutni a vízre. Azóta húzódik a családi hajókázás, most viszont egy másik vitorláson kipróbálom magamat. Kicsit tartok tőle, hogy nem lesz férfi velünk! Szerencsére kapunk előtte egy gyors kiképzést, az viszont megnyugtat, hogy tudok úszni" - nevetett a színésznő.

Madár Vera is tagja a csapatnak, de ha előző nap esik az eső, ő nem tud felszállni a vitorlásra.

"Előző este előadásom lesz Balatronföldvártól 34 km-re, így nekem a 11-e pont esőnapra van betervezve.Eddig mindig megúsztam, sohasem kellett az eső miatt elhalasztott előadást másnap eljátszanom. Remélem most is kegyesek lesznek az égiek hozzám. Szeretnék végre lazítani és bulizni a kollégáimmal" - reménykedett Vera.

Rendőr vigyázott Radics Gigire Amerikábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-radics-gigire-megasztar-gyoztes-enekesnore-amerikaban-rendor-vigyazott.htmlGigire számtalan veszély leselkedett a tengerentúlon, és volt olyan eset, hogy rendőrök vigyáztak az aranytorkú énekesnőre.TV + Bulvár--Hajdú Péter Kasza Tibit ekézte a Facebookonhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-hajdu-peter-kasza-tibit-ekezte-facebookon.htmlHajdú Péter kisfiáról és Kasza Tibiről osztott meg egy képet, vicces címmel.TV + Bulvár--Megható! Szandi és lánya egy lenyűgöző duettbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-szandi-enekesno-es-lanya-blanka-lenyugozo-duettben-enekelnek-egyutt.htmlIgazán inspiráló az a szeretet, ami abból a videóból árad, amelyben az énekesnő és Blanka együtt énekelnek. Szandi meghatódottságától pedig elolvadtunk.TV + Bulvár--Baukó Éva: "Nyomasztó érzés ebben a bizonytalanságban élni"http://www.life.hu/bulvar/20150604-bauko-eva-nem-kap-televizios-felkereseket.htmlVárja, de nem kap tévés felkéréseket Baukó Éva. A ValóVilág egykori szereplője pontosan tudja, hogy a média világában egyszer fenn, egyszer lenn, de nem tagadja, el van keseredve a mellőzöttség miatt. TV + Bulvár--Világsztár nyaral a közelben! Salma Hayek alig egy karnyújtásnyira vanhttp://www.life.hu/bulvar/20150603-salma-hayek-hollywoodi-szineszno-a-kozelben-olaszorszagban-nyaral.htmlA gyönyörű hollywoodi színésznő már megkezdte jól megérdemelt pihenését, nem is olyan messze tőlünk. TV + Bulvár--Lassan felzárkózunk az angolokhoz: ilyen a lovaspóló magyar módra!http://www.life.hu/bulvar/20150601-ilyen-a-lovaspolo-magyar-modra-tabajd-lovaskupa-lovaspolo.htmlNekünk is van ám Ascotunk csodás kalapokkal, elegáns hölgyekkel és urakkal, és persze a főszereplőkkel, a lovakkal! Tabajdon a hétvégén rendezték meg a diplomata lovaspólókupát.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.