Nagy Nikoletta Miss Universe Hungary szépségverseny Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenhat lányból választották ki szombaton este nagyszabású gálaműsor keretében a Miss Universe Hungary győztesét. A szépségverseny zsűrije nem volt könnyű helyzetben, ugyanis a finalista lányok egytől egyig gyönyörűek. A legszebbek közül a legszebb Nagy Nikoletta lett, ő képviselheti hazánkat a világversenyen.

Fantasztikus színpadi látvánnyal, igazi hollywoodi hangulatban, sok-sok fellépő művésszel, élő gálaműsor keretében az Erkel színházban rendezték meg szombaton este a Miss Universe Hungary szépségverseny döntőjét. A műsort Czippán Anett és Szabó-Kimmel Tamás vezette.

Nagy Nikoletta Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A Miss Universe Hungary zsűrije

Vajna Tímea ismert szakembereket kért fel, hogy már a döntős lányok kiválasztásánál is segítségére legyenek. A zsűri kezdettől fogva igen szigorú szempontok szerint válogatta a jelentkezőket. Most a döntőre is sasszemű zsűrit válogatott össze a főszervező, amelynek tagjai a következők
Arik Herman, a Caprice igazgatója
Balogh Viktória, Felvidék Szépe
Baronits Gábor színész, a Jóban Rosszban sztárja
Christopher Lambert világhírű színész-producer
Katus Attila személyi edző, életmód-tanácsadó, világ- és Európa–bajnok sportoló
Klauser Róbert, a Szigetközi Friss Víz kereskedelmi vezetője
Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész
Laky Zsuzsi szépségkirálynő, a 2003-as Miss Európa cím viselője
Sárosi Zoltán fotóművész

A lányok több tourban - koktélruhában, bikiniben és esélyiben - mutatták meg magukat. A tizenhat lányból a - szerintük - öt legszebbet a zsűritagok választották ki, akik a következők lettek: Kiss Barbara, Kónya Petra, Pótári Laura, Tarjányi Zsófia és Nagy Nikoletta. Közülük azonban a nézők választhatták ki szavazataikkal az univerzum legszebb magyar lányát, akinek a tavalyi győztes, Kelemen Henrietta adta át a koronát. A legtöbb voksot Nagy Nikoletta kapta. Gratulálunk neki!

Szerinted is ő volt a legszebb?

Világsztár a szépségverseny döntőjén

A Miss Universe Hungary szépségversenyén 2014-ben Antonio Banderas tette tiszteletét, idén június 6-án pedig Christopher Lambert francia színész és producer vett részt a gálaműsoron.

Kulisszatitkok a Miss Universe szépségversenyről

Gyémánt kifutóval, több milliós ékszerekkel, és ezzel járó, kiemelt biztonsági intézkedésekkel készülnek a Miss Universe Hungary döntőjére. A kulisszatitkokról ITT olvashattok.

/1506/Ami_a201567151846

"A Miss Universe kicsit olyan, mint az Olimpia"

Kíváncsi vagy rá, mit gondol a Miss Universe Hungary két korábbi versenyzője az idei mezőnyről, és arra, milyen tanácsokkal látták el Timi lányait? Nézd meg az alábbi videót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.