Szecsődi Kari Dopeman vagányság transzneműség rapper villantás Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eddig nőies arcát előtérbe helyező transznemű sztár ezúttal megmutatta, milyen, amikor keménykedni kezd.

Rapper fejjel és pasis grimasszal rukkolt elő Szecsődi Kari, aki legutóbb még a Balatonon villantotta meg bikinis testét. Úgy tűnik, Dopemant kedveli Kari, hiszen a kép mellé röviden és velősen ennyit írt: „Dope" és mellékelt egy szívecskés szmáljifejet.

Forrás: Facebook/Szecsődi Kari
Fiatalkorában kis híján megerőszakolták Lorán Lenkéthttp://www.life.hu/sztarok/20150813-loran-lenket-jaszai-mari-dijas-szinesznot-majdnem-megeroszakoltak-fiatalkoraban-az-orosz-katonak.htmlA Jászai Mari-díjas művésznő 1945-ben a háború idején szüleivel gyakran kellett bujkálnia a katonák elől és kis híján erőszak áldozatává vált.TV + SztárokOrigoVV Ágica is visszatér a TV2 képernyőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20150813-vv-agica-is-visszater-a-kepernyore.htmlVV Ágica egy év kihagyás után ismét feltűnik a képenyőn. Hiányzott?TV + Sztárok--Melltartó nélkül szelfizett Dukai Reginahttp://www.life.hu/sztarok/20150813-dukai-regina-melltarto-nelkul-szelfizett.htmlNéhány fokkal még forróbb lett a levegő a modell legutóbbi, képmegosztó oldalán közzétett fotója után. TV + SztárokA Balaton Sound sztárját, Pumped Gabót is képernyőre teszi a TV2http://www.life.hu/sztarok/20150812-a-balaton-sound-sztarjat-pumped-gabot-is-kepernyore-teszi-a-tv2.htmlAz már korábban kiderült, hogy az RTL Klub két bombázójával erősít a TV2 hamarosan képernyőre kerülő sikerműsora, az Ezek megőrültek! De nem csak a két dögös lány, hanem a Balaton Sound sztárja is versenybe száll.TV + SztárokOrigo"Ki az a Zimány Linda?"http://www.life.hu/sztarok/20150813-voxpop-vlogoli-zimany-linda-es-kedves-ferenc-erdekek-nelkuli-kapcsolatarol-kerdezett.htmlZimány Linda és Kedves Ferenc a héten nyilvánosság előtt is felvállalták, hogy együtt vannak. VlogOli az utca, pontosabban a Sziget Fesztivál népét faggatta az érdekkapcsolatokról.TV + Sztárok--Dzsudzsák Balázs letagadta Zimány Lindáthttp://www.life.hu/sztarok/20150812-dzsudzsak-balazs-sztarfocista-letagadta-egykori-szerelmet-zimany-linda-modellt.htmlA sztárfocista - aki egyébként a modell exkedvese - mosolyogva közölte a Sziget Fesztiválon, hogy nem ismeri sem a modellt, sem új párját, Kedves Ferencet.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.