A szakértői elemzés kimondta, Toncsi zaklatta Sarka Katát és Hajdú Pétert

Forrás: Facebook/Bálint Antónia, Zsigmond László/Life.hu -
Sarka Kata Bálint Antónia Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nyilvánosságra került egy hangfelvétel, melyen Sarka Kata szerint Toncsi hangja hallható, és amelyet a napokban Sebestyén Balázs is elővett rádióműsorában. Most újabb szakértői hangelemzés készült, melynek alapján szinte biztos, hogy Bálint Toncsi zaklatta Hajdúékat.

A Blikk birtokába került egy igazságügyi hangszakértő vélemény, amely kimondja, hogy az elemzett minták több jellegzetes azonosságot mutatnak a volt szépségkirálynő mintájával - írja a lap.

Forrás: Facebook/Bálint Antónia, Zsigmond László/Life.hu

A véleményt Sarka Kata megbízásából készítette a szakember, aki az általa leírtakat a bíróság előtt is kész megvédeni. Egy úgynevezett percepciós eljárással a hangszín és a tónus jellegzetes egyezését mutatta ki a hangfelvételen hallható nő és Bálint Antónia nyilvános szereplései, nyilatkozatai hangmintájában.

Az elismert igazságügyi szakértő szerint a hangi egyezés megállapítható.

Mint leírta, Bálint Antónia hangsúlya, hanghordozása egyedi, ezért azokban a műszeres vizsgálat is egyező eredményt hozott. Az üggyel kapcsolatban a Blikk megkérdezte a Life.hu sztárszerzőjét, Sarka Katát is, akit nem lepett meg az eredmény.

"Azért kértem fel egy igaz­ságügyi hangszakértőt, hogy egyszer és mindenkorra tiszta vizet öntsek a pohárba. Azon az éjszakán engem hívogattak, most mégis én vagyok az, aki igyekszem kideríteni az igaz­ságot" - mondta Kata.

"A szakértői vélemény kimondja, hogy nagy bizonyossággal a felvételen Bálint Antónia hangja hallható" - nyilatkozta Hajdú Péter felesége, és hozzátette: az üggyel kapcsolatban a folyamatban lévő eljárások lezártáig nem kíván többé foglalkozni.

A Blikk szembesítette Bálint Antóniát is a birtokukba került dokumentummal.

"Nem hívtam őket telefonon, erről a részletes híváslistám is megvan. Aki a nevemben telefonált, lapít, de nem úszhatja meg büntetlenül. Viszont a független magyar bíróság által kirendelt igazságügyi szakértő készít majd szakvéleményt, abból ki fog derülni az igazság. Ügyvédem már elindította a folyamatot, számomra ott zárul majd le ez az ügy" - mondta Bálint Antónia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.