Százmilliókat költött gyémántra Vajna Timi

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
Andy Vajna Vajna Tímea gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, Vajna Timi az üzlettársával gyémántkereskedést nyitott. Azt mondja, kitanulná a szakmát, sőt, saját kollekcióval is előrukkol. 

"Azon túl, hogy én is résztulajdonos vagyok, próbálok segíteni marketing és PR szempontból, ötletelek, akciókat gondolok ki, jótékonysági eseményeket szervezek. Ezek mellett saját kollekciót tervezek, és gyakran itt leszek az üzletben segíteni"mondta el Timi a Borsnak, és arról is beszélt, hogy az induló készletet természetesen saját költségen kellett megvásárolnia neki és üzlettársának.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

"Ugyanannyival szálltam be, mint Arik, de üzleti titok, hogy mennyit adtunk bele, ám nyilvánvalóan százmilliós összegről beszélünk. Ez a kollekció már megvolt Szentendrén, azóta sokat bővítettük" – árulta el, és hozzátette, szeretné kitanulni a szakmát, hogy meg tudja különböztetni a gyémántokat, és a legjobb minőséget ajánlhassa vásárlóinak.

Tímea úgy tervezi, 2016-ban saját gyémántkollek­ciójával rukkol elő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.