Fodros bugyiban napozik Vajna Tímea - Forró fotó!

napozás szelfi bikini Vajna Tímea Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Timi a testvérével utazgat éppen, és a képek alapján úgy tűnik, a lányok most a görög szigetek egyikén süttetik magukat. 

Fodros bugyi, hatalmas napszemüveg - Vajna Timi tudja, hogyan kell stílusosan napozni. Andy Vajna felesége éppen a testvérével utazgat és az Instagram-oldalára feltöltött képek szerint a lányok remekül érzik magukat a közös nyaraláson. Ettől a fotótól pedig nekünk is jobb lett a kedvünk ebben a borús időben.

Forrás: Instagram/timeavajna

Szépségkirálynő öccse lehet a hét álompasija!http://www.life.hu/sztarok/20150929-vigyel-el-balazs-szelfi-horvath-greta-szexi-occse.htmlMár hetek óta szexibbnél szexibb pasikkal és csajokkal tölthetjük szombat estéinket, hála a Vigyél el! című párkereső műsornak, és Istenes Bencének, a szerelemdoktornak. Az eheti részben egy, az RTL korábbi műsorából megismert és megkedvelt híresség öccse lesz az egyik főszereplő. TV + Sztárok--Különleges ajándékkal lepte meg férjét Vajna Tímea http://www.life.hu/sztarok/20150901-vajna-timea-egy-kulonleges-ajandekot-vett-a-ferjenek-izraelben.htmlAhogy korábban megírtuk, Andy Vajna felesége Tel Avivba utazott, ahol egy kis városnézésre is volt ideje az üzleti ügyei melett. TV + SztárokOrigoKurt Cobain lánya hozzáment édesapja hasonmásáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20150928-kurt-cobain-lanya-az-edesapjara-nagyon-hasonlito-zeneszhez-ment-hozza.htmlFrances Bean Cobain és Isaiah Silva több év együtt járás után összekötötték az életüket. A szertartás olyan szűk körű volt, hogy még az örömanya, Courtney Love sem jelent meg. TV + Sztárok--Liptai Claudia végig szelfizte a Sztárban sztár adásáthttp://www.life.hu/sztarok/20150928-liptai-claudia-vegig-fotozkodta-a-sztarban-sztar-harmadik-evadanak-legujabb-adasat.htmlA nemrég szőkére váltó műsorvezető a tegnap harmadik évaddal debütáló Sztárban sztár adása közben fotózkodott zsűritársaival és a fellépő énekesekkel. TV + SztárokOrigoIsmét hírességekkel fotózkodott Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20150917-vajna-timea-hiressegekkel-keszitett-szelfit.htmlAndy Vajna gyönyörű felesége nem bízza a véletlenre: minden alkalmat megragad, hogy hírességekkel fényképezkedhessen. Ezúttal is egy különleges szelfivel lepte meg a rajongókat. TV + SztárokOrigoMire képes egy rajongó! Furcsa ajándékkal lepték meg Radics Gigithttp://www.life.hu/sztarok/20150929-radics-gigi-alairasat-tetovaltatta-magara-egy-rajongo.htmlAz énekesnő meglepő képet posztolt Facebook-oldalára: egy tetoválást saját aláírásából. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.