Angelina Jolie kisfia a mai napig tartja a kapcsolatot egy magyar kislánnyal

Forrás: AFP -
kisfiú iskola Maddox Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar kispajtása van Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekének, egy budapesti kislány, akivel Maddox együtt járt iskolába a fővárosban.

Világhírű sztárpár gyerekeivel tart napi kapcsolatot egy magyar kislány, derült ki a 89.5 Music FM reggeli Önindítójából. A népszerű rádióműsor a nemzetközi sztárok magyar kapcsolatait taglalta, mikor Bochkor Gábor a hallgatókhoz szegezte a kérdést, hogy vajon ismernek-e olyat, akinek világsztár ismerőse van. A kérdésre hamar érkezett válasz, nem is akármilyen.

Egy Music FM-et hallgató anyuka kislánya ugyanis évek óta jó batátságot ápol Maddox-szal, azaz Angelina Jolie és Brad Pitt örökbefogadott fiával.

Forrás: AFP

Az ifjú sztárgyerek szüleivel jött Magyarországra, így Maddox erre az időre egy budapesti iskolába járt. Ott ismerkedett meg a magyar kislánnyal, akivel egy padba kerültek és összebarátkoztak.

“A lányom egy nap azzal jött haza, hogy Meddox szeretne hozzánk jönni vendégségbe” - mesélte az anyuka, aki ezt annyira elképzelhetetlennek tartotta, hogy nem is vette komolyan.

“Aztán vasárnap hívtak telefonon az iskolából, hogy fel vagyunk-e készülve, mert 10-re jön hozzánk Maddox Jolie Pitt és Pax Jolie Pitt. A család teljesen megdöbbent, majd őrült rohamban raktak rendet a lakásban, hisz nem számítottak senkire. Előbb a biztonsági emberek jöttek, hogy bevizsgálják a házat, s a két gyerek addig egy lesötétített buszban ült a ház előtt – mesélte a mama, s mikor minden rendben találtak jöttek a gyerekek is és este 8-ig maradtak.

Mindez hat éve történt, és a gyerekek azóta is tartják a kapcsolatot. Összesen négyszer voltak nálunk, egyszer beszéltem is Angelinával, aki megköszönte, hogy itt lehettek nálunk a srácok” - emlékezett vissza az anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.