Hot Men Dance: "A csapattagok nagy része az előadásokon ismerte meg barátnőjét"

Forrás: RTL Klub -
Hungary's Got Talent szexi vetkőzés csapat tánc RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu szerkesztősége már testközelből élvezhette a szexi srácok táncát, nemrég  ugyanis ellátogattak hozzánk és megmutatták, milyen tehetségesek.

A Hungary's Got Talent szombati első adásában régi ismerősökre bukkantunk, így godoltunk egyet és kifagattuk a teheségkutató legszexisebb tánccsapatának, a Hot Men Dancenek a vezetőjét, Jackson Pietrot lányokról, ismerkedésről és karrierről.

Forrás: RTL Klub

Mióta van együtt ez a csapat, hogyan alakultatok meg, hogyan indult a karrieretek?

A csapat 2011-ben alakult. Kezdetben három fővel indultunk. Az egyik srác a csapatból felépített egy hölgyeknek szóló produkciót, megszerkesztette a reklámanyagát, majd ezt elküldte rengeteg szórakozóhelynek. Az elején nem kellettünk senkinek, nem tudták kik vagyunk, milyen a produkciónk, tetszünk-e majd a közönségnek, ráadásul egy csapatot mindig nehezebb eladni, mint egy szoló műsort. De kitartottunk! Megkaptuk az első meghívást. Nagyon örültünk és alig vártuk, hogy bizonyíthassunk. A közönségnek és a megrendelőnek egyaránt nagyon tetszett ez az új műfaj, majd futótűzként terjedt a hírünk szájról szájra.

Van köztetek olyan akinek van barátnője? Ha igen, hogyan viseli, hogy kiéhezett nők ostromolják a barátját?

Igen, van. A csapattagok nagy része az előadásokon ismerte meg barátnőjét, így a hölgyek tisztában voltak vele, mit vállalnak. Ezt munkaként fogjuk fel és ezt ők is tudják. Százszázalékos a bizalom a felek között.

Ezek szerint volt már olyan eset, hogy megtetszett a csapat tagjának egy lány, akinek éppen táncolt és szerelem lett belőle?

Igen, volt! A csapat Francisko-ja pontosan így ismerte meg mostani barátnőjét .

Forrás: RTL Klub

Ti hol ismerkedtek? Valamint, mit szól egy-egy lány lány, amikor megtudja, mi a foglalkozásotok?

A csapattagok többségének van polgári foglalkozása is, vagy épp tanul. Ezt csak kiegészítésként, hobbiként csináljuk. Ezzel a munkával vannak közös céljaink, de hosszú távon nem ezzel szeretnénk foglalkozni. Ismerkedni előadáson szoktunk, vagy internetes portálokon, vagy az edzőteremben, vagy az utcán, valamint buszon. Szóval ott, ahol épp szükségesnek érezzük. Az eddigi tapasztalataink alapján kivétel nélkül minden hölgynek tetszett a dolog amikor elmondtuk nekik a hétvégi programunkat. Általában a későbbiek folyamán kezd kicsit problémássá válni a helyzet, amikor már érzelmek is vannak. De ennek kezelésével is megbirkóztunk eddig.

Mire költenétek a nyereményt, ha ti nyernétek meg a Got Talentet?

A nyeremény felét mozgássérült gyerekek javára szeretnénk felajánlani a másik feléből pedig nagy álmunkat váltanánk valóra ami egy Las Vegas-i turné.

Azurák Csaba: „Én is jót nevettem, amikor megmutatták az "alvós filmemet"http://www.life.hu/sztarok/20151014-azurak-csaba-a-tv2-tenyek-hiradosa-allitja-nem-aludt-el-az-adas-kozben-csak-eppen-megpihent.htmlA híradó tagadja, hogy elaludt volna a Tények adása alatt, de neki is tetszett az a videó, ami ma bejárta a sajtót. TV + Sztárok--Cseke Katinka egyetemista szeretne lenni: Simogatja a könyveket!http://www.life.hu/sztarok/20151014-cseke-katinka-egyetemista-szeretne-lenni.htmlA Jóban Rosszban színésznője arra készül, hogy jövőre újra visszaül az iskolapadba. "Azt érzem, muszáj" - mondta. TV + Sztárok--Vujity Tvrtkónak vizsgálatokra kellett járnia utazását követőenhttp://www.life.hu/sztarok/20151014-vujity-tvrtkonak-riporternek-vizsgalatokra-kellett-jarnia-egyik-veszelyes-utazasa-utan.htmlA műsorvezető elárulta, hogy melyik forgatási helyszín volt az, ahol a legjobban félt, és hogy miért járt utána orvosi vizsgálatokra. TV + Sztárok--Hoppá! Felismerhetetlen lett Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20151014-tolvai-renire-enekesnore-ra-sem-ismertunk-azon-a-fekete-feher-foton-amit-nemreg-posztolt.htmlAz énekesnő különös fotót posztolt magáról közösségi oldalán. Olyan, mintha nem is ő szerepelne a képen. TV + Sztárok--Egymás ellen harcolnak a szerelmesek a Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151014-az-rtl-klub-a-hungarys-got-talent-valogatojan-egy-szerelmespar-is-megkuzd-egymassal-mindketten.htmlLarry Hypnox és Schandl Barbara egy párként érkeztek a Hungary's Got Talent forgatására, de külön műsorszámmal lépnek majd a zsűri elé. TV + Sztárok--"Már nem kell engedélyt kérni pasiügyekben" - Párt szeretnének találni a Nyári lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20151014-nyari-editnek-es-nyari-aliznak-mar-nem-kell-engedelyt-kerni-pasiugyekben-edesapjuktol.htmlAzt már tudjuk, hogy Bereczki Zoltán átdugta-e a nyelvét akkor este, most azonban újabb titkokat meséltek el a Nyári lányok, akik vasárap voltak kénytelenek búcsúzni a Sztárban sztár műsorától.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.