Michael Jackson a halála után is milliárdokat keres

halál Michael Jackson pénz milliárd sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popkirály ugyan már hat éve nincs közöttünk, mégis jócskán gyarapodott a bankszámlája az elmúlt években. A Forbes magazin összeállítása szerint 2015-ben ő volt a legjobban fizetett énekes.  

Az amerikai magazin szerint a sztár ebben az évben 75 millió fontot, vagyis körülbelül 32 milliárd forintot keresett egy év alatt. Bár a világsztár élete során rengetegszer szerepelt a zenei toplisták elején, de arra senki nem számított, hogy halála után is ekkora rekordokat döntöget majd. - írja a Forbes.

Forrás: AFP/John Mabanglo

Az 50 éves Jackson a kimutatás alapján dupla annyit keres, mint mondjuk Elvis Presley, aki a második helyet szerezte meg. Az érdekesség, hogy ez az összeg majdnem annyi, mint amikor az énekes még életben volt.

Hoppá! George Clooney egy igazi kerítőhttp://www.life.hu/sztarok/20151028-george-clooney-szinesz-igazi-kerito-sandra-bullocknak-is-szerzett-pasit.htmlMi mindenre derül fény egy filmpremieren? Például arra, hogy George Clooney egy igazi kerítő. TV + Sztárok--Adele kellemetlenül érezte magát Amy Winehouse filmje miatt http://www.life.hu/sztarok/20151028-adele-szerint-nem-kellett-volna-megneznie-az-amy-winehouse-eleterol-keszult-dokumentumfilmet.htmlAz énekesnő egy nemrég adott interjújában elárulta, miért gondolja úgy, hogy inkább nem kellett volna megnéznie az elhunyt Amy Winehouse életéről szóló dokumentumfilmet. TV + Sztárok--Jön a keresem a családom! "Az operatőrök zokognak"http://www.life.hu/sztarok/20151027-indul-az-rtl-klubon-a-keresem-a-csaladom-a-foszerkesztoje-hadas-kriszta-a-musorvezeto-lilu.htmlNovembertől indul minden idők egyik legmeghatóbb műsora az RTL Klubon: Keresem a családom címmel, amelynek műsorvezetője Lilu lesz. A Life.hu riportere a műsor hátteréről Hadas Krisztával, a főszerkesztővel beszélgetett. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiderült az Édes Élet szereplőinek teljes névsorahttp://www.life.hu/sztarok/20151027-kiderult-a-szuper-tv2-edes-elet-cimu-musoranak-szereploinek-nevsora.htmlNovember 2-től új évaddal folytatódik a tavalyi év egyik sikerszériája, az Édes Élet. Végre megtudhatjuk, kik szerepelnek a reality második évadában. TV + SztárokOrigoGáspár Győző hajléktalan letthttp://www.life.hu/sztarok/20151027-gaspar-gyozo-hajlektalant-jatszik-elso-filmjeben.htmlVajon miért került utcára Gáspár Győzike? Szerencsére semmi komoly, a showman csak filmet forgat, és egy hajléktalant fog alakítani.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huA szürreális páros - Alekosz és Baukó Éva újra együtthttp://www.life.hu/sztarok/20151026-alekosz-es-bauko-eva-ujra-egyutt.htmlA két valóságshow-szereplő az újrainduló Édes életben tűnik fel. A Life.hu riporterének Éva elárulta, újra jóban vannak, Alekosz szerint pedig olyan ez, mint egy házasság. Videónkban arról is beszélnek, miért lesz érdemes nézni őket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.