Hoppá! Indiába utazott Cintya Dictator

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator -
Jackson Cinthya Dictator utazás Varga Viktor India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kérdés már csak az, hogy a fotóslány exével, Varga Viktorral utazott-e a távoli országba, vagy egyedül vágott-e neki a nagy útnak - mert nagyon gyanúsak ezek ketten nekünk!

Varga Viktor nemrég azt fejtegette, hogy hosszabb időre Indiába utazna, mert nagyon vonzza a ország. Az énekes exe pedig ripsz-ropsz oda is repült, és egy fotón mutatta meg a fáradalmas utazást. "17 órányi buszút és cipőn alvás után megérkeztem a 2. állomásomra" – írta a kép mellé Cinthy, és bár ő E/1 személyben írta, hogy megérkezett, a kommentelők között volt, aki azt írta: „Vigyázzatok magatokra" – vajon ő tudni véli kivel, utazott a lány? Mert az is lehet, hogy Cinthy új párjával, Jacksonnal vágott neki a távoli országnak, hogy kicsit borsot törjön Viktor orra alá, de még az is előfordulhat, hogy exével kalandozik. Ígérjük, résen leszünk és hamarosan kiderítjük az igazságot!

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.