Hungary's Got Talent Nagy Lora Szonja táncos csodagyerek RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Lora Szonja a Hungary's Got Talent szombat esti adásában lép majd színpadra. A tízéves kislány számára nem ismeretlen a versenyek világa, legutóbb két hete hozott el három aranyérmet egy csehországi világbajnokságról.

Szonja szüleinek már a megismerkedése is igazi 21. századi tündérmese. „Párom, Ádam boogie-boogie világbajnok, mi a táncparketten ismerkedtünk meg" – árulta el a Life.hu-nak Szonja anyukája, Brigi. „Szonja az anyatejjel szívta magába a tánc szeretetét. Sőt, még a születése előtti héten is tartottunk táncoktatást Ádámmal."

Forrás: RTL Klub

A kislány 3-4 évesen kezdte a gyerektornát és RSG-t, később akrobatikát , showtáncot és karibi táncokat is tanult. „Mi soha nem erőltettük ezt Szonjára. Ő nagyon szeret versenyezni, szereti megmutatni magát, színpadon lenni" – folytatja Brigi. „Ha nagyobb társaságban vagyunk, ott sem fogja vissza magát, a lányunk igazi szereplős alkat."

Hogy a Got Talent zsűrijét mennyire nyűgözte le a válogatón, szombat este kiderül. Egy biztos, Szonja két hete Csehországban 6800 versenyző közül három kategóriában első helyezést hozott el a WADF szövetség (World Artistic Dance Federation -Művészi Látványtánc Világszövetség) világbajnokságán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.