Geszti Péter hamarosan újra megjelenik a tévéképernyőn?

X-Faktor rapper Geszti Péter Dzsungel könyve Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper sejtelmes választ adott arra a kérdésre, idén láthatjuk-e őt az X-Faktor új évadában.

Geszti Péterrel a Vígszínházban, a Dzsungel könyve musical 1100. előadásának sajtótájékoztatóján futottunk össze, és azonnal adódott a kérdés, megkeresték-e már zsűriszékes ajánlattal?

„Az még kérdéses, hogy ebben az évben, mit fogok csinálni a televízió képernyőjén, de van rá sanszom, hogy meg fogok jelenni rendszeresen a tévében" – mondta Péter.

Így készült Liptai Claudia és Kern András szexjelenete!http://www.life.hu/sztarok/20160120-liptai-claudia-szineszno-es-kern-andras-szinesz-kozos-szexjelenetukrol-meseltek.htmlA két színész, már a forgatások előtt elkezdett gyakorolni a színházi próbák között, hogy hitelesen hozzák a pikáns jelenetet. TV + Sztárok--Varga Viktor durva szerelésben toljahttp://www.life.hu/sztarok/20160120-varga-viktor-enekes-durva-szerelesben-tolja-es-siruhajaban-ugy-nez-ki-mint-egy-asztronauta.htmlAz énekes síelni volt, de a róla készült képen inkább hasonlít egy asztronautához, mint egy síelőhöz. TV + Sztárok--Liptai Claudia: „Ádámot nem zavarja, ha pikánsabb jelenetben lát" http://www.life.hu/sztarok/20160120-liptai-claudia-szineszno-kern-andras-uj-filmjeben-ter-vissza-filmvaszonra.htmlA színésznővel Kern András új filmjének díszbemutatóján készítettünk villáminterjút. Claudia gyermekkori rajongásról és párjáról is mesélt. TV + Sztárok--Solti Ádám ledobta a textilthttp://www.life.hu/sztarok/20160120-szabo-adam-az-rtl-klub-baratok-kozt-adamja-ledobta-a-textilt-es-izmos-felsotestet-villantott.htmlIzmos felsőtestet villantott a Barátok közt sztárja, akinek meztelen testét csak egy törülköző takarta. TV + Sztárok--Berki Krisztián: „Nem hazudtam, hiszen tényleg ott jártam"http://www.life.hu/sztarok/20160119-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-reagalt-arra-hogy-tatabanyan-lattak-mikozben-amerikabol.htmlA TV2 Édes Élet című műsorának sztárja reagált azokra a hírekre, amelyek szerint már Tatabányán és nem Amerikában forgat. TV + Sztárok--Tatár Csilla visszatér a képernyőre http://www.life.hu/sztarok/20160118-tatar-csilla-az-mtva-a-dal-2016-musorvezetoje-a-szules-utan-visszater-a-kepernyore.htmlA műsorvezető gyermeke születése után két hónappal a köztévé, A Dal 2016 című műsorában tér vissza, és ennek kapcsán nagy mosollyal az arcán mesélte el, hogy kisfiának nem kell majd sokat mellőznie őt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.