Így készült Liptai Claudia és Kern András szexjelenete!

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
jelenet szex Gondolj rám Liptai Claudia Kern András
A két színész, már a forgatások előtt elkezdett gyakorolni a színházi próbák között, hogy hitelesen hozzák a pikáns jelenetet.

Kern András szerint a jelenet felvételekor az egyetlen kaland az volt, hogy Claudia influenzás lett a forgatás napjára.

„Valaki azt kérdezte: A szex az igazi? és válaszoltam, hogy nem, nem igazi. Claudia éppen influenzás volt, így csak pici kaland volt benne, nagy kaland nem" – mondta Kern András. Claudia a reggeli Mokkában beszélt az ominózus viszonyról Kern Andrással. „Én is egy eszköz vagyok az András életében ebben a moziban, arra. Engem is csak felhasznál, tehát lábtörlő vagyok, mondjuk egy ilyen átlátszó pongyolában lettem lábtörlő” - mondta a szerda reggeli Mokkában, amikor partenerével a közös ágyjelenetekről és a Gondolj rám című filmről meséltek.

Villáminterjú Liptai Claudiával

A színésznővel a Life.hu a film díszbemutatóján beszélgetett, és megkérdeztük tőle, párja, mit szól a szexjelenethez!? KATT A VÁLASZÉRT!
Szabó Ádám ledobta a textilthttp://www.life.hu/sztarok/20160120-szabo-adam-az-rtl-klub-baratok-kozt-adamja-ledobta-a-textilt-es-izmos-felsotestet-villantott.htmlIzmos felsőtestet villantott a Barátok közt sztárja, akinek meztelen testét csak egy törülköző takarta. TV + Sztárok--Liptai Claudia: „Ádámot nem zavarja, ha pikánsabb jelenetben lát" http://www.life.hu/sztarok/20160120-liptai-claudia-szineszno-kern-andras-uj-filmjeben-ter-vissza-filmvaszonra.htmlA színésznővel Kern András új filmjének díszbemutatóján készítettünk villáminterjút. Claudia gyermekkori rajongásról és párjáról is mesélt. TV + Sztárok--Íme, az első fotó a Jakupcsek nélkül zajló Ridikülből http://www.life.hu/sztarok/20160120-mar-forgatjak-a-ridikul-uj-reszeit-diossy-klari-mellett-tobb-sztar-is-lathato-az-elso-foton.htmlMár forgatják a műsor vadonatúj részeit - immár Dióssy Klárival. Az első vendégek pedig a következők: Kovács Kati, Oszvald Marika, Kárász Eszter és Újvári Zoltán. TV + SztárokOrigoFenyő Iván: "Én vagyok a lélek Hosszú Katinkája"http://www.life.hu/sztarok/20160120-fenyo-ivan-a-lelek-hosszu-katinkaja.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, tegnap komoly kritikát fogalmazott meg a színész a nők viselkedésével kapcsolatban, és a manapság igencsak elterjedt érzelemmentes szexről. A Facebook-bejegyzésnek nagy visszhangja lett. TV + SztárokOrigoKirály Viktor: "Egyelőre nincs a zsebemben lemezszerződés"http://www.life.hu/sztarok/20160120-kiraly-viktornak-tobb-koncertje-is-van-amerikaban-de-a-lemezszerzodes-meg-varat-magara.htmlKirály Viktor rengeteget dolgozik külföldi karrierje beindításán, ami egyáltalán nem olyan egyszerű, mint a legtöbb ember gondolná. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin beszólt apjának: "Hát ez nagyon gagyi!" http://www.life.hu/sztarok/20160120-gyozike-uj-szama-meg-lanya-evelin-szerint-is-nagyon-gagyi.htmlGáspár Győző egy egészen újhullámos produkcióval állt elő, amit már meg is osztott Facebook-oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.