Hosszú Katinka élete újabb nagy lépése előtt áll

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
úszás Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy percet sem pihen Hosszú Katinka, aki legutóbb brutális izmokat villantott. Shane oldalán most Londont veszi be a magyar úszónő.

Hétfőn az angol fővárosban méri össze úszótudását ellenfeleivel Hoszzú Katinka, aki az EB-n 400 vegyessel és 200 háttal kezd:

"Anyukám nagyon kedveli Shane-t"

Sok nehéz időszakon van túl Hosszú Katinka és anyukája, Bakos Barbara, de Shane már akkor is a család támasza volt. Viszonyukról legutóbb itt mesélt a büszke anyuka.
Gombos Edina formás kebleket villantott Floridában: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160515-gombos-edina-musorvezeto-formas-kebleket-villantott-floridaban.htmlA ho­mok­ban he­ve­részve mu­tatta meg kerek mel­leit és cuki kisfiát a TV2 egykori műsorvezetője. TV + SztárokOrigoÍgy töltik a hosszú hétvégét Sarka Katáékhttp://www.life.hu/sztarok/20160515-igy-toltik-a-hosszu-hetveget-sarka-kataek.htmlAhogy általában, most is elutaztak hosszúhétvégézni Sarka Katáék. A Facebookra feltöltött képek tanúsága szerint a sztárpár mindent megtesz azért, hogy a kiruccanáson a gyerekeik se unatkozzanak. TV + Sztárok--Egyre szexibb Radics Gigi, ám magánélete hétpecsétes titokhttp://www.life.hu/sztarok/20160515-egyre-szexibb-radics-gigi-a-megasztar-felfedezettje.htmlA Megasztárban ismertük meg, itthon sikeres énekesnő, nemrégiben pedig Amerikában töltött 3 hónapot Radics Gigi. Az egykor súlyfelesleggel küszködő kislány a szemünk előtt cseperedett gyönyörű nővé, tehetségét pdig már a tengerentúlon is elismerik. állítja, nem is érti, hogy "salgótarjáni cigánylányként hogy juthatott el ilyen helyekre". TV + SztárokOrigoNem örökre búcsúzik a képernyőtől a TV2 sztárja, Juhász Adriennhttp://www.life.hu/sztarok/20160515-nem-orokre-bucsuzik-a-kepernyotol-a-tv2-sztarja-a-joban-rosszban-elviraja-juhasz-adrienn.htmlAhogy megírtuk, a TV2 Jóban Rosszbanjának Elvira nővére, azaz Juhász Adrienn babát vár, és elköszönt a sorozattól. Azt mondja, csak egy időre, ugyanis azt tervezik, a karaktere visszatér. TV + SztárokOrigoKamerák előtt mutatta meg Hódi Pamela, mire képes ő és a popsijahttp://www.life.hu/sztarok/20160515-edes-eletben-hodi-pamela-twerkelt-berki-krisztiannak.htmlA TV2 kamerái előtt, Berki utasítására rázta fenekét Hódi Pamela. TV + Sztárok--Lezajlott a Farm legszorosabb párbaja - Attila megverte Sanyáthttp://www.life.hu/sztarok/20160514-lezajlott-a-farm-legszorosabb-parbaja-attila-megverte-sanyat.htmlNéhány másodpercen múlt a kihívó, Attila győzelme a Farmon, de ezentúl tutira méginkább istenkirálynak érzi majd magát, hogy megverte a háromszoros párbajgyőztes Sanyát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.