Zac Efron: "Sosem szégyelltem a High School Musicalt"

fotó film forgatás Zac Efron High School Musical
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös sztár egy 2008-as fotóval nosztalgiázott a minap, melyen a népszerű tinifilm összes főszereplője látható. 

Zac Efron már egy jó ideje nem játszik Disney-produkciókban, de a jelek szerint a jó kapcsolat még ma is tart a színészek között. A sztár egy régi képpel üzent a kollágáinak, hogy mennyire boldog, hogy valaha szerepelhetett a High School Musical-ban, emellett elmondása alapján számtalan baráttal lett gazdagabb. A fotón látható Vanessa Hudgens - aki nem mellesleg a sztár exe is- , Ashley Tisdale és Corbin Bleu.

Forrás: zacefron

A jóképű színész egy korábbi interjúban azt nyilatkozta, hogy a hírekkel ellentétben sosem szégyellte a High School Musicalt, sőt büszke rá, hogy anno ő lehetett az egyik főszereplő - írja a Huffingtonpost.

Lecserélték Istenes Bencét! Új műsorvezetői lettek az X-Faktornakhttp://www.life.hu/sztarok/20160530-dombovari-istvan-es-nadai-aniko-vezeti-iden-az-x-faktort.htmlA hírek szerint a legutóbbi évad műsorvezetője, Istenes Bence nem tér vissza, helyette egy új párosban gondolkozik a csatorna: a jövőben Nádai Anikó és Dombóvári István vezetheti majd a show-t. TV + SztárokRTLKLUBFarm Gergő Brigivel tervezi a jövőthttp://www.life.hu/sztarok/20160529-farm-gergo-brigivel-tervezi-a-jovot.htmlAnnak ellenére, hogy az utolsó párbaj után Cintiával szexelt, Gergő Brigiben gondolkozik. Vajon a lány kér még belőle? TV + SztárokOrigoA könnyeivel küzdött Farm Brigi - Megzuhant, hogy Gergő a szeme láttára csalta meghttp://www.life.hu/sztarok/20160529-farm-brigi-megzuhant-hogy-gergo-a-szeme-lattara-csalta-meg.htmlAhogy már megírtuk, az utolsó párbaj után ágyba bújt egymással Farm Cintia és Gergő. A srác először bele se gondolt, hogy ezt most ország-világ, így a bent megismert Brigi is látja. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi rózsaszín Superman-szerkóban toltahttp://www.life.hu/sztarok/20160529-schobert-norbi-fitnesz-guru-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-rozsaszin-superman-szerkoban-tolta.htmlA Nagy Duett színpadán őrült meg a fitneszguru. TV + Sztárok--Felböffenő emlékek, álló bimbó és babérleves - A Farm finalistáinak legjobb aranyköpéseihttp://www.life.hu/sztarok/20160529-a-farm-finalistainak-cintia-gergo-gabor-legjobb-aranykopesei.htmlA valóságshow-kban kétségtelenül a legjobb, hogy hatalmasakat lehet szórakozni a szereplők elszólásain. A Farm aranyköpés-bajnoka kétségtelenül Gaben, de mi nem csak tőle, hanem Gergőtől és Cintiától is összeszedtünk néhány örökbecsű mondatot. Jó szórakozást. TV + Sztárok--Kovács Ákos: "Szerintem rossz, ha a nők a munkaerőpiacon a férfiakkal kényszerülnek versenyezni: a legkiválóbb sportolónők se férfiakkal küzdenek a versenyeken" http://www.life.hu/sztarok/20160529-akos-az-echo-teves-interjurol-beszelt.htmlHatalmas port kavart 2015 decemberében ezelőtt Kovács Ákos énekes véleménye, amely szerint a nőknek szülniük kell és gyereket nevelniük. Mondatát sokan szexistának tituláltál, Ákos jóideig nem szólalt meg a témában. Most megtette. TV + SztárokFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.