Leonardo DiCaprio édesanyja most tényleg felkötheti a gatyáját

Forrás: AFP -
Nina Agdal színész Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy Leonardo DiCaprio szereti a változatosságot, már ami a magánéletét illeti, ám kapcsolatai legtöbbször csupán tiszavirág életűek. Leo saját elmondása szerint is édesanyját keresi a nőkben. Ezt és a színész párkapcsolatait is górcső alá vettük.

Bár Leonardo DiCaprio karrierje az elmúlt 10 évben meredeken ívelt felfelé, a magánélete mégis hullámzik: a színésznek a nőkkel nincs szerencséje, egyedül csak az édesanyjával, Irmelin Indenbirkennel stabil a kapcsolata.

Leonardo DiCaprio és édesanyja, Irmelin a 86. Oscar-díjátadón Forrás: AFP

Kijelenthetjük, hogy Leo tényleg megtestesíti anya pici fiát, ezt pedig csak megerősíti a színész volt barátnőinek listája is, akiket egytől egyig - anyjához hasonlóan - szőke hajfürtökkel áldott meg az ég, vagy a fodrász.

Leonardo DiCaprio és Gisele Bündchen öt évig alkottak egy párt. Ez volt Leo leghosszabb párkapcsolata Forrás: AFP/Jeff Haynes

"Gyermekkorom óta nagyon jó a viszonyom édesanyámmal. Ő teljesen megért, elfogad és támogat. Neki köszönhetem a karrieremet is, mert a legnagyobb kritikusom is egyben. Csodálatos, erős nő, az életem középpontja.

Ugyanezt keresem minden nőben!

- jelentette ki a színész, akinek a szakemberek nem jósolnak túl sok jót a tartós kapcsolatokat illetően.

Szerintük ugyanis akiknek az édesanyjuk a nőideáljuk, azok sosem fogják beérni senkivel. Mivel a sztárnak nagyon erős és bensőséges kapcsolata van a mamájával, - még a titkait is vele osztja meg - ezért ember legyen a talpán, aki ezt elfogadja. Ez vonatkozik Leo újdonsült barátnőjére, Nina Agdalra is, akire olyan jelzőket aggattak, mint a temperamentumos nő,

aki eddig minden férfit megszerzett, akit csak akart.

Nina Agdal Forrás: AFP/Rick Diamond

Az biztos, hogy Irmelin felkötheti a nadrágját, mert lehet, hogy most végleg elrabolják a kicsi fia szívét - írja a hot! Magazin.

David Beckham kislánya cinkosa: a felesége előtt falazott Harpernekhttp://www.life.hu/csalad/20160803-david-beckham-a-tenyeren-hordozza-kislanyat-es-victoria-elott-falazott-harpernek.htmlElolvadtunk David Beckham legutóbbi fotójától: 4 éves lánya, Harper eldugta édesanyja cipőjét, és megkérte édesapját, hogy ne árulja el. CsaládAFPNick Cave most először beszélt a 15 éves fia halálárólhttp://www.life.hu/csalad/20160803-elkepeszto-nick-cave-most-eloszor-beszelt-a-15-eves-fia-halalarol.htmlTavaly júliusban szörnyű tragédia érte Nick Cavet és családját: az énekes 15 éves fia, Arthur lezuhant egy szikláról Angliában. A nyomozás kiderítette, hogy a fiatal azért esett le, mert LSD-t fogyasztott, amely megzavarhatta az érzékeit. Család--Íme egy férfi, akinek 27 felesége és 145 gyereke vanhttp://www.life.hu/csalad/20160803-ime-egy-ferfi-akinek-27-felesege-es-145-gyereke-van.htmlA Kanadában élő Winston Blackmore 27 feleséggel és 145 gyerekkel büszkélkedhet, és azt állítja, hogy ellenzi a többnejűség legalizálását, mivel ez a nők kizsákmányolását jelenti. Mindenesetre mi megnéznénk egy családi vacsorát... Család--Elvis Presley 23 éves unokája le sem tagadhatná, ki a nagyapjahttp://www.life.hu/csalad/20160803-elvis-presley-unokaja-a-nagyapjara-utott.htmlBenjamin Keough Instagram-oldalát elnézve bizton állíthatjuk, hogy kiköpött mása nagyapjának, aki az 50-es évek egyik legnagyobb szupersztárja volt. CsaládOrigoLiz Hurley 14 éves fiával szelfizett- imádnivaló fotóhttp://www.life.hu/csalad/20160719-bemutatjuk-liz-hurley-14-eves-fiat.htmlEgy igazán cuki képet posztolt az Instagramra Liz Hurley. A büszke anyuka a 14 éves fiával pózol a képen. CsaládAFPA várandós Olivia Wilde cuki pocakot villantotthttp://www.life.hu/csalad/20160718-olivia-wilde-terhesen-is-gyonyoru.htmlDoktor House Tizenhármasa alaposan meglepte rajongóit, amikor legutóbb bejelentette, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.