Samantha Ewing visszatér

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
Dallas Samantha Linda Gray
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még a Dallas című nagysikerű sorozat Samanthájára? Most felfrissíthetitek a memóriátokat, ugyanis az őt alakító színésznő ismét visszatér a képernyőkre.

Linda Gray, a Dallas szappanopera Samantha Edwingje sorozatszereplő lesz. A 75 éves színésznőt az angol Hollyoaks szériába hívták meg vendégszereplőnek, és Marnie édesanyját, Tabithát játssza szeptembertől néhány epizód erejéig - számolt ba a Bors.

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Dimitrios Kambouris

"A Marnie-t játszó Lysette Anthony villámgyorsan a szappanopera bajkeverője lett, így Linda tökéletes választás mellé. Alig várjuk, hogy a világhírű tévéikon a Hollyoak család részévé váljon" - nyilatkozta Bryan Kirkwood rendező.

Rákkal küzd a Dallas Samanthája, Linda Gray

A 74 éves színésznő a Globe magazin szerint már korábban leküzdötte a mellrákot. Először 15 éve állapították meg nála a betegséget, ami később vissza is tért nála. Nagyon megijedt, mikor 3 éve újra diagnosztizálták a betegséget. Ekkor kollégája, a Jockey-t alakító Larry Hagman már súlyos beteg volt, és mikor meghalt, Linda Gray teljesen összetört.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.