Bene Barbara már fél lábbal a jakuzziban volt, mikor elkezdte a Rihannát

Bene Barbara TV2 Star Academy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A Baraba olyan, mint én voltam fiatal koromban" - kezdte a vadmacska értékelését Keresztes Ildikó. Vastag Csaba szóhoz sem tudott jutni. Végül Majka is összeomlott.

A szombati beköltözők után újabb versenyzők érkeztek a Star Academybe. Köztük az a Bene Barbara, akitől teljesen szétesett a TV2 stúdiója, legalábbis a zsűri és a műsorvezetők biztosan.

"Mekkora bunkó vagy" - zárta rövidre Ördög Nóra, akinek a könnye is kicsordult, annyira röhögött azon, hogy Majka szerint Vastag Csaba "állva" tapsolt a lánynak...

Nos, Barbara már fél lábbal a jakuzziban volt, mikor színpadra lépett, és elkezdte Rihanna dalát. Dögös cuccával, táncával, szexisségével ugyanis mindenkit kikészített. Majka a megfelelő papírlapot is bent hagyta, így azt sem tudta, ki jön a jócsaj után... Tényleg ennyire dögös volt?

Szakítás? Szalai Ádám? Ugyan! Iszak Eszti popsifotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20160828-iszak-eszter-enekesno-kiposztolta-a-popsijat-az-instagramra.htmlIszak Eszti magasról tesz a szakításáról szóló hírekre és pletykákra, lement a Balcsira és jobbnál jobb képeket tesz közzé.TV + Sztárok--De jó, hétfőn is indul reality az RTL Klubon: Ezt Sebestyén Balázs nyertehttp://www.life.hu/sztarok/20160828-sebestyen-balazs-ujabb-nemzetkozi-musort-kapott-a-nyero-parost-az-rtl-klubon.htmlAugusztus 29-én indul az RTL Klubon a Nyerő páros című napi reality, amelyben nyolc sztár a párjával együtt beköltözik egy villába, ott küzd majd a fődíjért. A műsor nem magyar találmány, az izraeli eredeti után több külföldi verziója is készült már – nézzen bele, hogy mire számíthat! TV + SztárokOrigoÍgy buliztak Stohl András lányai a Szigeten: Lesd meg Lucát és Rebekát!http://www.life.hu/sztarok/20160828-stohl-andras-lanyai-stohl-luca-es-stohl-rebeka-is-a-szigeten-buliztak.htmlA Rihanna koncert napján egymás után érkeztek a hazai hírességek a Sziget VIP helyszínére, köztük például Stohl András két idősebb lánya is, Luca és Rebeka is, akik a show előtt elárulták, mi is számukra a boldogság.TV + SztárokFotó: Dudás Szabolcs - OrigoHoppá! Sarka Katának Hevesi Tamás sem tud ellenállnihttp://www.life.hu/sztarok/20160828-sarka-kata-kezebe-vette-az-iranyitast-nezd-mit-muvelt-hevesi-tamassal.htmlSarka Kata, aki műsorvezetőként is dolgozik, a kulisszák mögött, a sminkben vette kezelésbe egyik vendégét, Hevesi Tamást. TV + Sztárok--Ez az a nap, amikor Emily Ratajkowski melle nagyon ki akart bújni a fürdőruhábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160828-emily-ratajkowski-mellei-mindenutt-ott-vannak.htmlEmily Ratajkowski az a nő, akinek minden egyes szexi képe feltűnést kelt. Rajongói egyszerűen képtelenek megunni a dögös fotókat. TV + SztárokOrigoVV Mici a villaszexről: "Én megpróbálom minél jobban összeszorítani..."http://www.life.hu/sztarok/20160828-vv-mici-a-valovilag-8-szerint-nem-fog-bent-szexelni-mert-osszeszoritja.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, elstartolt a ValóVilág nyolcadik évada. A Life.hu pedig exkluzív interjút készített a beköltözőkkel.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.