Mariah Carey egy sorozatban dobja ki a melleit

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown -
tévésorozat Mariah Carey énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő vendégszerepet kapott egy itthon is népszerű fikciós sorozatban, de a hangsúly mégsem rajta, hanem a mellein van.

A többé-kevésbé zeneipari showbizniszről szóló Empire egy felkapott sorozat az USA-ban, itthon azonban egyelőre mérsékelt sikerre számíthat, hiszen a hiphopvilágot mutatja be. Nos, Carey viszont itthon is népszerű, így kedvelői most biztosan felkapták a fejüket. Lee Daniels, a széria egyik alkotója szerint

épp ideje volt bevetni őt.

Forrás: NORTHFOTO

Carey egyébként nem magát játssza, hanem egy Kitty nevű énekesnőt alakít, aki Jamallal (Jussie Smollett) duettezik. Ha kíváncsi vagy a friss fotóira, itt megnézheted, alább pedig pár korábbi, kissé merészebb dekoltázzsal láthatod!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Mariah Carey dominaszerkóban parádézott

Az énekeső egy éjszakai klub megnyitóján jelent meg combfixben, harisnyatartóval. Irtó szexi szeretett volna lenni, de ez már inkább a közönségesség határát súrolja. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.