Voksán Virág mellei felforrósítják a hangulatot: szexi fotó!

Forrás: Facebook/Voksán Virág -
modell fotó dögös Voksán Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell az Ezek megőrültek! adásában mutatta meg közelebbről a kebleit. Persze társai nem hagyták szó nélkül a dolgot. 

Van, hogy kerek fenekét posztolja, van, hogy az derül ki róla, hogy nézett ki a szépészeti beavatkozások előtt. Egy biztos, szinte minden hétre tartogat valamit Voksán Virág. Most például méretes dekoltázsával kápráztatja el a férfiakat, méghozzá egy feladat keretein belül. A szexi fotó láttán persze leesett az állunk, így el sem tudjuk képzelni, hogy játékostársai mit gondoltak a szépség idomairól. Még a gumiszalagtól eltorzult arca sem rontott a dekoltázsán.

Forrás: EVA/Eva

Retteg a víztől Voksán Virág

Voksán Virág az Ezeke Megőrültek! című celebműsor kapcsán mesélt arról, hogy egy gyerekkori trauma miatt retteg attól, hogy víz alá kerül.
Gregor Bernadett: “Munkakutyának hívom magam”http://www.life.hu/sztarok/20160908-gregor-bernadett-munkakutyanak-hivja-magat-nem-banja-a-sok-feladatot-es-nem-borul-ki.htmlGregor Bernadett számára az egész év a megfelelésről szól, ezért ő kifejezetten élvezi a nyarat, amikor végre feltöltődhet. Erre meg is találta a megfelelő helyszínt, de most újra elkezdődik a forgatag. TV + Sztárok--Őt hívta ki VV Viki: íme a villa első párbajozóihttp://www.life.hu/sztarok/20160908-vv-viki-lorit-hivta-ki-parbajozni.htmlSzerda este megtörtént a ValóVilág powered by Big Brother első kihívása. TV + SztárokOrigoNem bízott benne? Pumped Gabo csalódott kedvesébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160907-nyero-paros-gabo-es-agi-kozott-feszultseg-volt.htmlA Nyerő Párosban ezúttal Gabo és kedvese, Ági között volt igen feszült a helyzet. TV + SztárokOrigoKatie Holmes egy börtönben él? Nehezen szabadul volt férjétől a sztár http://www.life.hu/sztarok/20160907-katie-holmes-a-mai-napig-szenved-egykori-hazassagatol-a-sztar-szerzodese.htmlEgy külföldi magazin szerint a színésznő rendkívül szigorú házassági, illetve válási szerződést írt alá, mely még most is megkeseríti az életét. TV + Sztárok--VV Vivi meztelenül unikornisnak érzi magát – Videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160907-vv-vivien-meztelenul-szaritotta-a-barnitokremet-kozben-pedig-azt-kepzelte-hogy-o-egy-uniornis.htmlVV Vivien kétségkívül a legnagyobb szórakoztató a ValóVilágban, teszi mindezt akaratlanul. Ezúttal fehérségének akart véget vetni, ennek érdekében barnítóval kente be magát. Saját bevallása szerint ezután úgy szárítkozott, ahogy az unikornisok szoktak. TV + Sztárok--Marsi Anikó: "Nincsenek tabuk az életemben!"http://www.life.hu/sztarok/20160907-marsi-aniko-szerint-nincsenek-tabuk-az-eleteben.htmlA Tények műsorvezetője a Mokkában mesélt arról, hogy közszereplőként nincsenek tabuk az életében, így mindenről szívesen mesél. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.