Tom Hanks odavan a Kispolszkiért - ismét Budapesten fotózkodott

Tom Hanks sztárok Kispolski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár nem csak a magyar fővárost, de a régi kisautókat is imádja: napokon belül másodjára szelfizik Kispolszkival. 

Tom Hanks szombaton egy piros, magyar rendszámú autóval fotózkodott, most pedig a Zrínyi utcai megállóban szelfizett egy Polski Fiat mellett. A képet a világsztár a Facebook oldalára is feltöltötte.

Az Oscar-díjas filmsztár a kép mellé odaírta, nagyon izgatott az új autója miatt, ám ennél többet egyelőre nem árult el a kocsiról.

A színész egyébként idén hónapokat tölött Budapesten: szelfizett budapesti éttermekben, beleszeretett a Néprajzi Múzeumba, de persze dolgozott is: az Inferno című filmet forgatta Budapesten.

Idén ismét sok-sok hollywoodi sztár dolgozott a magyar fővárosban: itt forgatott Hugh Jackman, Ryan Goslingot pedig felesége, Eva Mendes és két lánya is elkísérte a Szárnyas fejvadászmunkálataira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.