Norbiéknál szerény lesz a karácsony

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
karácsony Rubint Réka Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schorbert Norbi az ünnepekkel kapcsolatos terveiről beszélgetett a Life.hu riporterével, Németh Mátéval.

Norbi és Réka az egyik leghosszabb sztárházasságok egyike, így felmerül a kérdés, vajon mivel tudják ennyi év után meglepni egymást?

Norbi és Réka közösen eltöltött idővel ajándékozzák meg egymást karácsonykor Forrás: Facebook/Rubint Réka

Norbi szerint az együtt töltött értékes idő a legnagyobb ajándék. Mivel a hétköznapjaik folyamatos rohanással telnek, így nagyon ritkán van lehetőségük olvasni, kirándulni vagy moziba menni. Egyszerű, kényelmes, hétköznapi programokat szeretne szervezni, és minél többet otthon lenni.

Arról is szó esett, hogy Norbiék már tervezik a gyerekek karácsonyi ajándékait, ám idén kissé eltérő módon, szerényebb kereteken belül fognak ünnepelni.

„Idén év végén behúzzuk fülünket, farkunkat" – summázta az elhangzottakat Norbi.

Stohl András ismét elhagyta párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161208-stohl-andras-megint-elhagyta-feleseget.htmlÚgy tűnik, hogy a színész második kapcsolata is véget ért! Állítólag már új szerelme is van Stohl Andrásnak, aki sokat tépelődött azon, hogy 50 évesen merjen-e új életet kezdeni, de végül döntött, és - ismét - elhagyta családját, csak ezúttal Ancsikát, aki végig kitartott mellette botrányai alatt. TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán a csajozásról: "Válogatós vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20161208-bereczki-zoltan-enekes-elarulta-miert-nehez-neki-a-csajozas.htmlSokan nem értik, miért van még mindig egyedül a jóképű énekes, ezért amikor Berki Artúr társaságában interjúra érkezett, akivel egyébként megnyerték a Sztárban sztár + 1 Kicsi legutóbbi adását, leginkább magánéletéről kérdezték. TV + Sztárok--Weisz Fanni nem ment el a nagymamája temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20161208-weisz-fanni-nem-volt-ott-a-nagymamaja-temetesen.htmlAlig egy hónapja derült ki, hogy Weisz Fanni minden kapcsolatot megszakított családjával. Csak barátján keresztül lehet kommunikálni a siket modellel, így üzenték meg neki nagymamája halálát is. Fanni hiába tudta, mi történ, és mikor lesz a temetés, nem ment el. TV + Sztárok--Az utcán zenélt Danics Dóra, az X-Faktor győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20161207-az-utcan-zenelt-danics-dora.htmlDanics Dóra 2013-ban nyerte meg az X-Faktort, tavaly pedig bejelentette, kilép a popszakmából. Most a világzene izgatja az énekesnőt. TV + Sztárok--David Beckham fia a hangjával jótékonykodikhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-david-beckham-fia-eneklessel-gyujt-penzt.htmlA fiatalabb Beckham-fiú énekhangjával fogja támogatni a rászorulókat karácsonykor. TV + Sztárok--Kiszel Tünde elárulta, miért ment tönkre házassága 1 év utánhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-kiszel-tunde-hazassaga-ezert-ment-tonkre.htmlBizony, Kiszel Tünde házas is volt, ám nem sokáig: mindössze egy évig élt férjes asszonyként, de azt eddig senki nem tudhatta, miért ment tönkre a kapcsolatuk. A naptárdíva most elárulta, mi vezetett a váláshoz! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.