Kitört a háború Norbi és Majka között: nem kímélik egymást!

Ózd Majka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Norbi kapott hideget-meleget azért, mert azt merte mondani, hogy legutóbb hiába volt tengerparton nyaralni, a hely hangulata őt inkább Ózdra emlékeztette. Ezért Majka is kiosztotta a fitneszgurut, az alapos válasz  sem váratott sokat magára, de Majkát sem kell félteni, a viszontválasz is megérkezett.

Hatalmas bajt hozott saját fejére Norbi, ugyanis a tengerparti nyaralásának helyszínét Ózdhoz hasonlította. Természetesen Majka sem tudott szó nélkül elmenni a kijelentés mellett, és egy hosszú Facebook-bejegyzésben védte meg szülővárosát. "Ózd egy picit sem olyan, mint amilyen helyekhez szoktál mióta jobban megy" - írta a többi között a rapper.

Íme az ominózus videó:


Norbi két napot várt a válasszal, alaposan végiggondolta, hogyan is reagáljon a támadásra. "Régóta tudod a mobilszámom, gyakran hívtál kedvesen, amikor valami termék kellett, de

Te most nyílt levélben lázítottad ellenem a sorstársaim.

Felhívtalak, mert nem értettelek, hiszen Ózdot iparvárosi példának hoztam fel egyéb jelző nélkül. Szerinted ez lenéző az ottani honfitársaidnak, mert szerinted a magamfajta csak lenézve gondolhat a munkásemberre? Erősíted bennük a szorongást? Ez korrekt?" - írta Norbi a többi között. Hosszasan taglalta véleményét Majkáról. "Mit adsz vissza Te a szegény embereknek? A képen mellékelt szerencsejáték tippet heti ezrekért? Elszeded az utolsó reménypénzt is?

Hazug szobor vagy Ózd főterén"

- írta még Norbi.

Majka válaszára nem kellett várni. Az ózdi rapper szintén egy hosszú bejegyzésben osztotta ki Norbit.

"Mosdathatjuk, szépíthetjük, de te is, meg aki látta tudja, hogy semmiféle ipari külsőre nem gondoltál, mikor az Ózd-féle hasonlatot mondtad.

Ne is időzzünk ezen. Eresszük el..." - írta Majka, aki szintén alaposan végigvette Norbi tulajdonságait, és életének állomásait, ahogy ezt a fitneszguru is tette a rapperrel. "Hátat fordítottam az RTL-nek, ellenük harcolok?? Elárultam Dopemant? Ugye ezt te se gondoltad komolyan? Te tudod mi történt köztem és az RTL között? Vagy ott voltál, mikor Dopemannel összevesztünk? Tudod az okát ? Én egy általad sz*rul használt mondatot karikíroztam ki mikor ebbe az egészbe belekezdtünk, te meg olyan dolgokkal érvelsz, amire lassan már a történet szereplői sem emlékeznek. Egyébként Dopemannel remekül kijönnétek. Sok mindenben hasonlítotok" - írta egyebek mellett Majka.

Puskás Peti: „Gyorsan tűnnek el emberek ebben a szakmában”http://www.life.hu/sztarok/20160923-puskas-peti-interju-nem-hakni-kiralyt-akar-talalni-az-x-faktorban-komoly-enekest-keres.htmlA fiatal énekes mindössze 20 éves volt, amikor bekerült a tehetségkutatók pörgős világába. Az elmúlt években sikert sikerre halmozott, és ma már nemcsak énekesként, hanem színészként is helytáll a színpadon. Idén az X-Faktor mentoraként tér vissza a képernyőre. Elmondása szerint nem haknikirályt, hanem egy igazi tehetséget keres. Hogyan? A vele készült interjúból megtudhatod. TV + Sztárok--Érettségire gyúr Pumped Gabo!http://www.life.hu/sztarok/20160926-erettsegit-akar-szerezni-es-a-mediaban-elhelyezkedni-pumped-gabo.htmlAz eddig a tánccal és testépítéssel foglalkozó Gabo most komolyabban akarja venni az életet! Érettségizni akar és a médiában dolgozni! TV + Sztárok--Nővé akarja műttetni magát egy magyar hírességhttp://www.life.hu/sztarok/20160926-nove-akarja-muttetni-magat-egy-magyar-ferfi-hiresseg-rossz-testbe-szuletett.htmlNehéz helyzetben vannak azok az emberek, akik úgy érzik, rossz testbe születtek. Így élt eddig az a magyar híresség is, aki bár külsőleg férfi, ő mindig is nőnek érezte magát. TV + SztárokOrigoNem zavartatta magát Robbie Williams - nézők ezrei előtt markolt rá férfiasságárahttp://www.life.hu/sztarok/20160926-londoni-koncertjen-a-zacsijat-markolaszta-robbie-williams.htmlA Take That korábbi sármos énekese most sem fogta vissza magát a színpadon. Gatyájába nyúlt és rámarkolt férfiasságára! TV + Sztárok--Vallomás: Lovasi Andrásnak a félrelépései miatt ment tönkre a házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20160926-lovasi-andras-bevallotta-hogy-nem-egy-csajozogep-de-elso-hazassaga-felrelepesei-miatt-ment-tonkre.htmlUgyan saját bevallása szerint soha nem volt egy csajozógép, mégis a megcsalások miatt ment tönkre az első házassága. Lovasi András nem gyakran beszél a magánéletéről, de most kivételt tett. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAz X-Faktoros aktmodellt veréssel fenyegettékhttp://www.life.hu/sztarok/20160926-az-x-faktoros-petics-kristof-aktmodellt-testi-fenyitessel-veressel-fenyegettek.htmlElindult az RTL Klub tehetségkutatója, és ahogy már megszokhattuk, a legkülönöseb figurákkal találkozhatunk a válogatók során. Közéjük tartozik Petics Kristóf is, akit kinézete miatt gyakran melegnek hisznek. Emiatt sokszor került már bajba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.