Rubint Réka: "Hamvaimat majd keverjék össze Norbiéval"

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
Rubint Réka szerelem Schobert Norbert kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka és Schobert Norbi boldogok és kiegyensúlyozottak, hiszen 14 év házasság és 15 év ismeretség után is borzasztóan szeretik egymást. Olyannyira, hogy még haláluk után is együtt szeretnének lenni.

15 évvel ezelőtt egy hónap udvarlás után Norbi elrabolta Réka szívét, azóta tart köztük a kölcsönös tiszteleten alapuló szerelem, amely alatt már rengeteg nehézséget kellett ketten megoldaniuk. Ezek viszont csak erősítették a kapcsolatukat, amit házassági évfordulójukon minden évben meg is ünnepelnek, természetesen ajándékokkal is, de a leglényegesebb, hogy még mindig együtt szeretnek a legjobban lenni.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

"Sok mindenen átmentünk együtt emberileg és az üzletben is. Ez egy kipróbált kapcsolat.

De ennyi idő után is igen heves szerelmi hullámokat élünk meg"

- mondta Réka, akivel Norbi is egyetért. "Örök szerelem nincs, de a szenvedély vissza tud térni. Az a legfontosabb, hogy szeressük egymást. Csodák nincsenek.

A házasságban az a lényeg, hogy mi van a lila köd után.

Mi van azután, ha eltelt hétszáz reggel, hétszáz este? Szövetség" - árulta el a Borsnak a fitneszguru. "A bajban mutatkozik meg, hogy ki milyen ember. Minket ezek a nehézségek, mélypontok még erősebbé tettek.

A bajban úgy összezárunk, mint a teknős meg a páncélja.

Sosem tudnám magára hagyni Norbit. Ez a gyerekeknek is fontos" - árulta el Réka, hozzátette, nem tudja elképzelni életét Norbi nélkül. "Bármikor, bármiben számíthatunk a másikra. Tizennégy év hosszú idő. Olyan érdekes, ha rágondolok Norbira, megcsörren a telefonom, felhív. Ha elkezdek írni neki egy SMS-t, közben kapok tőle. Ennyire egy hullámhosszon vagyunk. Nem értem, hogy tudnak emberek húsz-harminc év után elválni. Hogy éli túl az elhagyott fél? Nekem csak egy kívánságom van: ha itt az idő és végső nyugalomra helyeznek, akkor

hamvasszanak el és a hamvaimat majd keverjék össze Norbiéval. Ez a kívánságunk, mi így akarjuk.

Most is így alszunk, egymásba bújva, összefonódva. Külön nem tudom elképzelni" - mondta a boldog feleség. "Én sem" - szögezte le Norbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.