Kiszel Tünde elárulta, miért ment tönkre házassága 1 év után

házasság Kiszel Tünde válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony, Kiszel Tünde házas is volt, ám nem sokáig: mindössze egy évig élt férjes asszonyként, de azt eddig senki nem tudhatta, miért ment tönkre a kapcsolatuk. A naptárdíva most elárulta, mi vezetett a váláshoz!

Nagyon fiatalon házasodott meg Kiszel Tünde, kapcsolatuk férjével nem is lett tartós. Mindössze 1 évig éltek ebben a kötelékben, aztán hirtelen véget ér a románcuk. A naptárdíva eddig nem beszélt arról, hogy miért váltak el egymástól.

Kiszel Tünde elárulta, egyszer házas is volt Fotó: Life.hu

Kiderült, hogy Tünde mindössze 22 éves volt, amikor párja megkérte a kezét, akivel össze is házasodtak. Annak ellenére, hogy nem lett szép a befejezés, máig jó emlékeket őriz arról a napról.

"Nagyon nagy szerelem volt, nagyon fiatalok voltunk.

22 éves voltam, amikor összeházasodtunk és nagyon romantikus esküvőnk volt" - mesélte Tünde a Mokkában. Azt is elmondta, hogyan ismerkedtek össze egykori férjével, Fonyódi Lászlóval.

"A megismerkedésünk nagyon érdekes, nem szokványos és nem rendhagyó történet,

mert egy templomban ismerkedtünk meg a mise után. Voltak ott fiatalok, mivel ez egy beatmise volt, és ő odajött hozzám, így kezdtünk beszélgetni" - mondta a naptárdíva, aki szerint azért lett vége a kapcsolatuknak, mert nagyon fiatalok voltak. "Én még éretlen voltam" - zárta le életének ezt a történetét Tünde, aki idén is kiadta szokásos naptárát.

Kiszel Tünde esküvői fotója Forrás: TV2/Mokka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.