Valaki pénzért árulja a Hajdú Pétert lebuktató fotót

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
fotó szerelem Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és Sarka Kata házassága véget ért, és kölcsönösen állítják, hogy a másik már megtalálta az igazit. Hajdú Péter azonban tagadja, hogy bárkivel kapcsolatban lenne, ennek ellenére valaki az őt lebuktató fotóval házal.

Hajdú Péter és Sarka Kata kimondták, már nem menthető meg a házasságuk. A műsorvezető egy interjúban nyilatkozott arról, szerinte mindkettőjüknek tovább kell lépnie, és másnál, máshol megtalálni a boldogságot, Sarka Kata pedig a Facebook-oldalán adta hírül, hogy végleg vége a házasságuknak.

Állítólag kép készült Hajdú Péterről és új szerelméről Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Ezután azonban meglepően a másik fél új kapcsolatáról kezdtek el beszélni, de bevallottan egyiküknek sincs párja. Hajdú Péter még meg is cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint új szerelem jelent volna meg az életében, ennek ellenére valaki egy – állítólag – őt lebuktató fotót árul a neten. Az illető szerint Hajdú Péter az új kedvesével látható a képen, ezért meg is kereste a Ripostot: nekik szerette volna eladni a kérdéses felvételt. Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy tényleg Hajdú Péter és újdonsült párja látható-e a fotón, ugyanis a titokzatos illető nem volt hajlandó megmutatni egy lebutított verziót sem – írja a lap. Hajdú Péter azonban tagadja, hogy létezne ilyen kép.

A műsorvezető a Facebook-oldalán reagált erre a feltételezésre.

Azt írta, hogy nincs ilyen fotó, és ha új szerelme lesz, nem fogja titokban tartani, de egyelőre nincs másik párja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.