tűsarkú cipő felnőtt Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ez az első, és nagy valószínűséggel nem is az utolsó alkalom, hogy Pirner Alma dögös fotót posztolt magáról. Ezúttal egy combfixet húzott fel, ráadásul tűsarkúval, amitől mindenkinek leesett az álla.

Sok szexi képet láthattunk már Pirner Almáról, de nagyon úgy tűnik, hogy még nem láttunk mindent. A rúdtáncos nagyon szereti megmutatni dögös oldalát a rajongóinak, és mindeig valami újdonsággal rukkol elő. Láthattuk már meztelenül terpeszteni, de dekoltázsát és táncos képességeit is megmutatta a nagyérdeműnek.

Pirner Alma mindig tud újat mutatni Forrás: Facebook/Pirner Alma

Ezúttal sem adta alább, igazán vadító szerelésben fotózták Almát, akin látszik, hogy nagyon jól érezte magát abban a dögös cuccban. A táncos combfixben és tűsarkúban pózolt a kamerának, és felülre is csak egy fekete, csipkés dresszt vett fel. Ő aztán tudja, hogy mi a szexi!

Novák Angéláról pucér fotókat tesznek közzéhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-novak-angelarol-pucer-kepeket-tesznek-kozze.htmlFájhat a feje Novák Angélának az ellopott mobiltelefonja miatt, ugyanis az azon tárolt meztelen fotóit valaki felrakta az internetre, pedig azok nem a nagy nyilvánosságnak készültek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÚjra szerelmes Pokorny Liahttp://www.life.hu/sztarok/20170426-ujra-szerelmes-pokorny-lia-szineszno.htmlAz eastwicki boszorkányok premierje utáni partin jelent meg együtt párjával Pokorny Lia. TV + Sztárok--Exek az édenben: Egyre nehezebben bírja szex nélkül Diahttp://www.life.hu/sztarok/20170426-exek-az-edenben-egyre-nehezebben-birja-szex-nelkul-dia.htmlDia sérelmezi, hogy Norbi - akinek egyébként az exe és megérkezett a játékba - nem szexel vele. A lány Francinak és Tominak panaszolta el kielégítetlenségét. TV + SztárokOrigoAmber Heard a Tesla vezetőjével randizik: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-amber-heard-elon-muskkal-randizgat.htmlJohnny Depp és egykori felesége, Amber Heard házassága viharos körülmények között ért véget, de úgy tűnik, a színésznő máris továbblépett. TV + Sztárok--Pumped Gabo barátnője meztelen feneket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20170425-pumped-gabo-baratnoje-agi-meztelen-feneket-villantott.htmlÚgy tűnik, Pumped Gabo (ex)csaját annyira megviselte a szakítás, hogy még ajtónyitáskor sem kapja magára a fehérneműjét... TV + Sztárok--Rebecca Sharrock a 27 éves nő, aki élete minden részletére emlékszikhttp://www.life.hu/sztarok/20170425-rebecca-sharrock-elete-minden-reszletere-emlekszik.htmlEgyedülálló képessége van a 27 éves Rebecca Sharrocknak, ugyanis minden apró részletre emlékszik az életéből 12 napos kora óta. Ez viszont nem biztos, hogy áldás, hiszen minden kiskori trauma is élénken él benne! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.