Vitray Tamás miatt kellett távoznia Gundelnek

2017.05.26. 07:31

Gundel Takács Gábor 1983 óta oszlopos tagja a magyar televíziózásnak. Legyen az játékos vetélkedő vagy sportesemény, mindenben megállja a helyét. Ám volt idő, amikor a főnöke nem látta őt rátermettnek...

Annak idején, amikor Gundi a pályája elején volt, akkori főnöke, Vitray Tamás nem látott benne túl sok fantáziát. Gundel szerint csak kis feladatokat osztottak rá, amikor pedig megkérdezte a tévés legendát, miért nem bíz rá komolyabb munkát is, akkor ő a következőket válaszolta:

Gundel Takács Gábor Vitray miatt hagyta el annak idején az MTV-tFotó: Polyak Attila - Origo

"Jeleztem, szeretnék továbblépni, de nem tudok, mire ő azt mondta, úgy látja, a képességeimnek megfelelő feladatokat látok el. Ezt a mondatot sosem fogom elfelejteni, fájt" - mesélte Gundel, aki a '96-os olimpia előtt távozott az MTV sportosztályától az Eurosporthoz emiatt- írja a Blikk a Story4 TV Arckép című műsorából idézve.

"Ezt azóta sem beszéltük meg, sem ő nem keresett engem, sem én őt. De nincs bennem fullánk, mert az eltelt idő azt mutatja, talán abban igazam volt, nem biztos, hogy a képességeimnek megfelelő feladatokat láttam el akkor."

Gundel Takács GáborVitray TamásGundel Takács