Ők a bizonyítékai annak, hogy az ellentétek vonzzák egymást: Macaulay Culkin és Mila Kunis

Forrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Ethan Miller -
sztárpár Mila Kunis Mary-Kate Olsen ellentét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon sok olyan szerelem szövődött már Hollywoodban, amitől felszaladt az emberek szemöldöke. Az első ránézésre sem összeillő párosoknak aztán sikerült bebizonyítaniuk, hogy nem számítanak a különbségek: ők akkor is odavannak egymásért, ha senki nem hiszi. Lehet, hogy nem lett egész életükre szóló házasság a kapcsolatból, de az biztos, hogy őszintén és nagyon szerették egymást.

Evan Rachel Wood & Marilyn Manson

Evan Rachel Wood és Marilyn Manson Forrás: AFP

Nem volt hosszú életű a kapcsolatuk, de nem a nyilvánvaló különbségek miatt. Marilyn Manson és Evan kapcsolata már ránézésre is sokkoló, ehhez pedig csak hozzájárul a hatalmas korkülönbség. Evan 18 éves volt, amikor összejöttek, Marilyn pedig 36! Ugyan kapcsolatuk nem tartott tovább néhány hónapnál, az legalább nagy egyetértésben telt.

Tom Cruise & Cher

Tom Cruise és Cher Forrás: Northfoto

Egyből felkeltette az emberek figyelmét ez a páros, ami nem is csoda: nagyon ritkán láthatunk két ilyen nyilvánvalóan különböző embert, de mégis hatalmas szupersztárokat együtt. Cher és Tom Cruise viszonya akkor kezdődött, amikor a színész még nagyon fiatal volt, ám az biztos, hogy nagyon szerették egymást. Ugyan viszonyukból nem lett házasság, kapcsolatuk a közvéleményre és rájuk is nagy hatással volt. Cher szerint, ha nem lettek volna annyira elfoglaltak, igazán nagy románc lehetett volna köztük.

Mary-Kate Olsen & Olivier Sarkozy

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy Forrás: Northfoto

Bennük aztán tényleg semmi közös nincs, így első ránézésre. Mary-Kate Olsen színésznő volt, gyereksztárként kezdte karrierjét, és mire betöltötte a 18-at már egy mesés birodalom tulajdonosa volt. Otthon van a rivaldafényben és a vörös szőnyegen, mindez nem mondható el párjáról, aki egy nagyon gazdag bankár. Oliver és Mary-Kate azonban így is egymásra találtak, dacolva az eltérő baráti körrel, vagy éppen a nagy korkülönbséggel. Ők már össze is házasodtak!

Macaulay Culkin & Mila Kunis

Macaulay Culkin & Mila Kunis Forrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Ethan Miller

Emlékszik még valaki arra, hogy a Reszkessetek betörők sztárja és Mila Kunis egy párt alkotott? Pedig nem volt rövid románc, 2002-től egészen 2011-ig együtt voltak annak ellenére, hogy senki nem jósolt nekik hosszú jövőt, mivel sem temperamentumukban sem semmiben nem találták őket összeillőnek. Magánéletükről egyáltalán nem beszéltek, és a szakítás is szép csendben történt, de azért nem titkolták kapcsolatukat: még Michael Jackson temetésére is együtt érkeztek.

Renée Zellweger & Jack White

Renée Zellweger és Jack White Forrás: AFP

A kemény zenész és a színésznő sem különbözhetnének több mindenben egymással, ők valahogy mégis összejöttek. Egy forgatáson lángolt fel köztük a szenvedély, hiába volt teljesen más természetük. A megdöbbentő nem az, hogy egy futó románcra egymásra találtak, hanem az, hogy ez nem volt egy futó románc! A pár még el is jegyezte egymást, amivel végképp megdöbbentette a közvéleményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.