Görög Zita Olaszország bikini nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita végre kiszabadult a hétköznapi mókuskerékből, és a fáradalmakat Olaszországban piheni ki. Mindezt persze őrült dögösen teszi!

Görög Zita már meg is kezdte pihentető nyaralását, ami rá is fér a műsorvezetőre. 800 km vezetés után érkezett meg a paradicsomi Olaszországba, ahol egyből neki is vetkőzött, amit meg is lehet érteni. A forróságot nem lehet máshol elviselni csak vízparton, és ott is csak fürdőruhában.

A csinos modell brutálisan szexi fürdőruhában napoztatta dögös idomait az olasz férfiak nagy örömére! Szerencsére Zita az itthoni rajongókat sem hanyagolta el, mindenkinek megmutatta, hogyan tölti a pihenését!

Lesd meg a bikiniben heverésző Görög Zitát!

Görög Zita már megmutatta idén elképesztő alakját bikiniben, csak akkor otthon napozott. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Medveczky Ilonát fürdőruhában fotóztákhttp://www.life.hu/trend/20170711-furdoruhaban-fotoztak-medveczky-ilonat.htmlMedveczky Ilona 76 évesen is élvezi az életet, és még mindig bátran mer fürdőruhára vetkőzni. Nem véletlen, hiszen remekül tartja magát! TrendOrigoPeller Mariann már megbékélt az orrávalhttp://www.life.hu/trend/20170703-peller-mariann-megbekelt-az-orraval.htmlPeller Mariann sok nőhöz hasonlóan talál magán hibát, és 33 évébe került, hogy elfogadja testét úgy, ahogy van. Most másokat is erre biztat. TrendOrigoOroszlán Szonja megmutatta magát smink nélkül - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170704-oroszlan-szonja-megmutatta-magat-smink-nelkul.htmlOroszlán Szonja a Valami Amerika 3 forgatásán dolgozik nagy erőkkel, ezért smink nélkül indul el a melóba: meg is mutatta rajongóinak, hogyan néz ki a maga valójában. TrendOrigoMihalik Enikő piros bikiniben fekszik - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170703-mihalik-eniko-piros-bikiniben-fekszik.htmlMihalik Enikőt nagyon sok nő irigyelheti: tökéletes testét szebbnél szebb ruhák díszítik egy-egy fotózáson és a világ legszebb tájain járhat. Ezúttal falatnyi bikiniben mutatta meg magát... TrendOrigoNyadak Duckie Thot modell pontosan úgy néz ki, mint egy babahttp://www.life.hu/trend/20170630-nyadak-duckie-thot-ugy-nez-ki-mint-egy-baba.htmlMindent felforgatott egyetlen képével az afroamerikai modell, mert a fotón pontosan úgy néz ki, mint egy baba. A kommentelők teljesen megőrültek a látványtól! TrendOrigoÍme, a tajvani család, ahol mindenki letagadhatna legalább 20 évet - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170630-a-tajvani-csalad-ahol-mindenki-letagadhatna-legalabb-20-evet.htmlMeghódította az internetet az a tajvani család, ahol az összes nő fiatalabbnak néz ki a koránál, nem is kevéssel. A 63 éves anyuka és 40 év körüli lányai is tiniknek tűnnek! Elárulták, mi a titkuk. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.