Az X-Faktor kreatív poducere az idei show-ról nyilatkozott

X-Faktor 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere a műsor hetedik évadának kezdetekor stábunknak mesélt az idei jelentkezőkről, arról, hogy a mentorok mekkora szabad kezet kaphatnak a műsorban, valamint megtudhattunk azt is, szerinte miért jelentkeznek olyanok a műsorba, akik nem is tudnak énekelni.

Détár Enikő nem hitte, hogy egyszer ilyen boldog lesz http://www.life.hu/sztarok/20170901-detar-eniko-nagyon-boldog-peterrel.htmlDétár Enikő már 4 éve alkot egy párt Péterrel, sőt, már közös otthonuk is van, amiben mindketten nagyon boldogok. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGyönyörű menyasszony volt Ronda Rousey: Fotók! http://www.life.hu/sztarok/20170901-ilyen-menyasszony-volt-ronda-rousey.htmlA közösségi oldalán mutatta meg az esküvőjén készült romantikus fotókat. TV + SztárokOrigoBazsarózsa keményen beszólt Hódi Pamelának: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170831-bazsarozsa-kiosztotta-hodi-pamelat.htmlEgyre forróbb a levegő a TV2 a stúdiójában. Pamela és Bazsarózsa már próbálgatják is egymáson a körmeiket. TV + SztárokOrigoMindenhol van egy Kiss Ramóna: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170901-kiss-ramona-mindenhol-ott-van.htmlMár csak 2 nap van hátra az X-Faktor indulásáig, amiről Kiss Ramóna is posztolt a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoKirály L. Norbi Facebookon közölte döntését: megszünteti privát profiljáthttp://www.life.hu/sztarok/20170901-kiraly-l-norbi-facebookon-kozolte-donteset.htmlKirály L. Norbert folyamatosan dolgozik a karrierjén, és azt szeretné, ha az eredménynek mindenki tanúja lenne, ezért hozott egy döntést, amit Facebook-oldalán közölt a rajongókkal és barátokkal. TV + SztárokOrigoJancsó Miklós unokája, Ábel vette feleségül Janicsák Vecáthttp://www.life.hu/sztarok/20170901-jancso-miklos-unokaja-abel-vette-felesegul-janicsak-vecat.htmlJancsó Miklós unokája, Ábel vette feleségül nemrégiben Janicsák Veca énekesnőt. A fiatalok három hónapja szakítottak, a külön töltött idő azonban rádöbbentette őket, hogy nem akarnak egymás nélkül élni.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.