Muri Enikő már másfél éve szingli

szingli Muri Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muir Enikő már másfél éve van egyedül. A 27 éves énekesnőnek rengeteg a munkja, így inkább arra koncentrál, mint a pasikra. 

"Tulajdonképpen már elég régen szakítottam az előző párommal, és azóta nem is volt semmiféle kapcsolatom. Ugyan nyitott vagyok a lehetőségekre, készen állnék a családalapításra is, de most nincs időm egy kapcsolatra, mert sok a munkám. Végig turnéztuk az egész nyarat a Sugarloaffal itthon és külföldön, készülünk az új lemezzel ezen kívül játszom a Madách Színházban és próbálok az ExperiDance-szel" - mesélte Enikő a Vasárnapi Blikknek.

Muri Enikőt mindig megtalálják a hülyék Forrás: Muri Enikő

Enikő a klasszikus ismerkedési módszerek híve, nem tudja elképzelni, hogy az interneten találjon magának párt.

"Az online randizásra nagybetűs nem a válaszom! Nagyon távol áll tőlem. Hiába vannak oldalak, amelyek pénz ellenében garantálják a biztonságot, én mindig megtalálom a hülyéket. Maradok inkább a klasszikus randizásnál, a személyes megismerkedésnél" - mondta a Sugarloaf énekesnője.

Visszatért az X-Faktorba Hörcher Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20170923-visszatert-az-x-faktorba-horcher-laszlo-aki-megfenyegett-toth-gabit.htmlAki korábban is nézte az X-Faktor válogatóit, az egészen biztosan emlékszik Hörcher Lászlóra, aki majdnem Tóth Gabi torkának ugrott három évvel ezelőtt. Nos, a férfi, most Télapó-jelmezben próbálkozik bejutni az élő adásokba.TV + SztárokRTLKLUBKétségbeesve kér segítséget közösségi oldalán Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/sztarok/20170923-jennifer-lopez-segitseget-ker-a-maria-hurrikan-miatt.htmlJennifer Lopez nem tud semmit a családjáról, mióta a Maria hurrikán letarolta Puerto Ricót.TV + SztárokOrigoMegtámadták a Pet Shop Boys tagját Rio de Janeiróbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170922-megtamadtak-a-pet-shop-boys-tagjat.htmlMegtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán - tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.TV + Sztárok--Százmilliókat buktak Schobert Norbiékhttp://www.life.hu/sztarok/20170923-szazmilliokat-buktak-schobert-norbiek-es-agassit-is-elvesztettek.htmlSchobert Norbi elárulta, mekkora mínusszal szállt ki a tőzsdebizniszből, és hogyan bukta el az egykori teniszvilágsztárral, Andre Agassival tervezett üzleti partnerséget. A fitneszguru az ATV stúdiójában, az Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsor felvételén mesélt arról, hogyan építette többször is újjá a vállalkozását és állt talpra a nehézségek ellenére. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMeggyilkolta dadusát a világhírű énekes gyermekének anyjahttp://www.life.hu/sztarok/20170922-meggyilkolta-dadusat-a-boyzone-alapitotagjanak-ex-baratnoje.htmlAz egykor népszerű ír fiúbanda, a Boyzone alapítótagjának exe csúnya gyilkossági ügybe keveredett. Mark Walton hat éves kisfiának anyja a gyanú szerint megölte a gyerek bébiszitterét. TV + SztárokThinkstockHajdú Péter odaadná a veséjét Sarka Katánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170923-hajdu-peter-odaadna-vesejet-sarka-katanak.htmlVasárnap este láthatjuk majd a #Bochkor című műsort az ATV-n, aminek felvételén Hajdú Péter meglepő dolgot árult el. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.