Ezért szakított Damu Roland és Linda

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres magyar színész őszintén mesélt arról, hogy 7 hónap együttlét után, miért szakítottak a kedvesével. 

Néhány hónapja Roland boldogan mutatta be a kedvesét a Fókusz című műsorban, és arról beszélt, végre talán megtalálta a társát, aki mellett boldog lehet. Ám már tegnap szárnyra keltek a hírek, hogy a kapcsolatuk véget ért.

Damu Roland őszintén mesélt a szakításáról Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Most azonban az is kiderült, hogy miért döntöttek a különválás mellett, és hogy milyen hangulatban búcsúztak egymástól:

„Szeretném megelőzni a találgatásokat, ezért elmondom: hét hónap után úgy döntöttünk Lindával, hogy külön folytatjuk az életünket. A legnagyobb békében és boldogságban váltunk el. Nem volt semmilyen veszekedés vagy csinnadratta. Rájöttünk, hogy más utakon járunk" - vallotta be Roland.

"Nem mondom, hogy barátságban maradunk, mert nem szeretek a volt kapcsolataimmal barátkozni. Semmi rosszat nem tudok mondani róla, ő egy tündéri nő volt. Amilyen boldogok voltunk, ugyanolyan boldogan váltunk el. Ha valami kihűl, vagy nem ugyan az, akkor azt már nem kell folytatni" - írta meg az AcNews.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.