Korda Gyuri bácsinak és Balázs Klárinak van egy fogadott lánya

Forrás: Balázs Klári -
Korda György Balázs Klári lány gyerek
Korda Györgynek és Balázs Klárinak nem született közös gyermeke, de van egy lány, akiről mindig úgy gondoskodtak, mintha a sajátjuk volna. 

Korda György és Balázs Klári évtizedek óta boldog házasságban élnek, gyermekük azonban soha nem született. A párnak viszont így is teljes volt az élete, és a sors úgy hozta, hogy volt kiről gondoskodniuk. Klári nővérének lányát, Alice-t a sajátjaként nevelte a házaspár.

Balázs Klárinak és Korda Györgynek van egy fogadott lánya Forrás: Balázs Klári

Az anyjuk magára hagyta a kislányt és a testvérét, attól fogva az édesapjuk nevelte őket, de a Korda-házaspár is aktívan kivette a részét a gondoskodásból. Klári anyja helyett anyja volt Alice-nak, olyannyira a sajátjukként tekintenek rá, hogy a közös üzletükbe is bevonták a lányt, ő segít a Villa Korda ügyeiben - írja a Blikk Rúzs.

Ilyen volt luxusfeleség Vivien születésnapi bulija: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20171025-ilyen-volt-luxusfeleseg-vivien-szuletesnapi-bulija.htmlVivien az eseményről több képet is megosztott Instagram-oldalán. TV + Sztárok--Varga Viktor megkomolyodott, és ikreket szeretne http://www.life.hu/sztarok/20171024-varga-viktor-bevallotta-hogy-ikreket-szeretne.htmlVarga Viktor kendőzetlen őszinteséggel mesélt a jövőbeli terveiről. Többek között arról is, hogy szeretne családot alapítani, ráadásul, duplán. TV + SztárokOrigoJustin Timberlake dallal köszöntötte Jessica Bielt házassági évfordulójukon: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171024-justin-timberlake-dallal-koszontotte-jessica-bielt.htmlJustin Timberlake nagyon romantikus típus: szívhezszóló dallal köszönte meg feleségének, hogy már 5 éve mellette van! TV + Sztárok--Állítják: Jamie Foxx egyáltalán nem hűséges típus http://www.life.hu/sztarok/20171024-allitolag-jamie-foxx-csalja-katie-holmes-t.htmlDöbbenetes hírek keringenek a neten: valóban igaz lenne, hogy Jamie Foxx megcsalja Katie Holmes-t? TV + SztárokAFPKirály Viktor megmutatta a vérző száját: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171024-igy-pozol-verzo-szajjal-kiraly-viktor.htmlKirály Viktor igen különleges dolgot mutatott a rajongóinak. TV + SztárokOrigoCsodásan énekel Paris Jackson: videó http://www.life.hu/sztarok/20171024-nagyon-szepen-enekel-paris-jackson.htmlMichael Jackson lányáról egy olyan videó került napvilágra, amin teljesen ledöbbentünk: úgy tűnik a fiatal szépség megörökölte édesapja tehetségét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.