Shane Tusup ordibálásával kiakasztott Hosszú Katinka nevelőedzőjét, Pass Ferencet

Fotó: Mudra László - Origo -
Pass Ferenc Facebook ordítás Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shane Tusup vehemens természetét már mindenki ismerheti, hiszen Hosszú Katinkának is ordibálva szokott szurkolni, de ezúttal nem ösztönzés közben kiabált. A Halászlé Kupán egy edzőt sértett meg, aki megírta az esetet Facebook-oldalán.

Hosszú Katinka férjét minden versenyen láthatjuk kiakadni, nagyon vehemensen szurkol feleségének, ami mindenki megszokott. Ezúttal is féktelen természete okozott gondot, csakhogy nem ösztönzés közben kiabált, hanem Hosszú Katinka nevelőedzőjének, Pass Ferencnek. Ő volt a szervezője és rajtbírója a XV. bajai Halászlé Kupának, ahol az eset is történt. Pass Ferenc Facebook-oldalán adott hangot nemtetszésének, mivel pont neki kiabált Shane Tusup a családias versenyen - írja a Bors.

Shane Tusup mindig erőteljesen szurkolt Fotó: Mudra László - Origo

"(...) Az, ami ma történt, viszont túl megy minden határon.

Mindkét középső ujját a magasba tartva,


Sajnálom, hogy ezt többeknek végig kellett nézni. Az Iron csapata továbbra is szívesen látott vendég nálunk, a vezetőedzőjükre ez nem vonatkozik"

Különválik az X-faktor győztes párja?http://www.life.hu/sztarok/20171127-elvalik-egymastol-az-x-faktor-gyoztes-parja.htmlRicco és Claudia nyerte meg az idei X-Faktort. A magyar műsor történetében először győzött csapat... TV + SztárokOrigoVV Fanni állítólag Németországban lett prostituálthttp://www.life.hu/sztarok/20171127-vv-fanni-allitolag-nemetorszagban-lett-prostitualt-hirdeti-magat.htmlVV Fanni eltűnése nagy port kavart: néhány napja nagy erőkkel keresi őt a családja, akik bár tudják, hogy a fiatal lány miből él, abban biztosak, hogy önszántából nem hagyta volna itt őket. TV + Sztárok--Sok kislány tartja példaképének Hódi Pameláthttp://www.life.hu/sztarok/20171126-sok-kislany-tartja-peldakepenek-hodi-pamelat-meselte-varkonyi-andrea-micsoda-nok-cimu-musoraban.htmlVárkonyi Andrea Micsoda nők! című műsorában beszélt arról Hódi Pamela, hogy miért lehet példakép. TV + SztárokOrigoNádai Anikó nagyon cuki képet posztolt a fiárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-juj-de-cuki-nadai-aniko-kisfiu.htmlA nap egyik legcukibb fotóját Nádai Anikónak köszönhetjük. Nézzétek csak! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNovothny Soma focistával jár Rubint Rella: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-novothny-soma-focistaval-jar-rubint-rella-rubint-reka-unokahuga.htmlA közös fotót Novothny Soma osztotta meg nemrégiben Instagram-oldalán.TV + Sztárok--Serena Rigacci korai fellépéseit még tuti nem láttad!http://www.life.hu/sztarok/20171126-igy-enekelt-kislanykent-serena-rigacci.htmlMár hétévesen is indult tehetségkutatóban Serena Rigacci, akinek korai felvételein, mi is ledöbbentünk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.