Liptai Claudia a nyugdíjasokon viccelődött A Nagy Duettben, kiakadtak a nézők

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
A Nagy Duett komment Liptai Claudia hozzászólás nyugdíjas vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nem aratott nagy sikert, amikor Liptai Claudia A Nagy Duettben Keveházi Krisztina és Szabó Ádám produkciója után a nyugdíjasokkal viccelődött. A kommentelők Facebookon írták meg a véleményüket a műsorvezetőnek. 

A Kispál és a borz Ha az életben című számát adta elő Keveházi Krisztina és Szabó Ádám A Nagy Duett legutóbbi adásában. A dalt egy nyudíjas klubba helyezték, a produkció után pedig Liptai Claudia műsovezető lépett a színpadra.

A viccesnek szánt szövegében azonban a nyugdíjasokkal kapcsolatosan poénkodott, ez pedig kiakasztotta a műsor nézőit.

"Köszönjük szépen az egész nyuggerklubnak. Én azt gondolom, hogy a magyar egészségügy imidzsfilmjét láthatták: miért ilyen nehéz az egészségügyben dolgozni. Mert a hülye nyugdíjasok nem maradnak nyugton a nyugdíjas klubban. Ez körülbelül olyan volt" - mondta Liptai a műsorban, aki megdicsérte a két szereplő mozgékonyságát is.

Az adás előtt a műsorvezető közzétett magáról egy fotót Facebook-oldalán, ahol az ominózus megjegyzése után hozzászólásokkal árasztották el követői.

"Kedves Clau! Talán még viccből sem kellene olyan megjegyzést tenni a műsorban, hogy a hülye nyugdíjasok nem bírnak magukkal a nyugdíjas klubban. Ez szerintem egy kicsit sértő az időseknek, akik nem feltétlenül hülyék, csak idősek! Adja isten, hogy te is megérd ezt a kort!" - írta az egyik hozzászóló.

Természetesen volt oylan is, aki megvédte Liptai Claudiát: "Szerintem úgy jó, ahogy van, ami a szíven az a száján. Én bírom" - írta egy védelmező kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.