Elhagyta 25 évvel fiatalabb barátnője a rákos Orbán Józsit

Forrás: ATV/Esti Frizbi -
100 Folk Celsius barátnő Orbán József rák szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orbán Józsit elhagyta 25 évvel fiatalabb barátnője. A zenész így már csak a barátaira számíthat, ők viszik a kezelésekre.

Andrea akkor hagyta el a zenészt, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Orbán Józsinál, a 100 Folk Celsius énekesénél októberben diagnosztizáltak tüdőrákot, ami attéteket képzett az agyában. A pár 15 évig volt együtt.

"Sajnos igaz a hír, Andi eltűnt az életemből, egyszer csak nem jött. Már hetek óta nem láttam. Nem értem, mi történt, de eléggé el vagyok keseredve miatta" - mondta a Borsnak Orbán Józsi.

Orbán Józsit elhagyta fiatal barátnője, Andrea Forrás: ATV/Esti Frizbi


Most a barátai viszik kezelésekre az énekest, csak rájuk számíthat. Benkő László fia azt mondta a lapnak, hogy Józsi igen rossz beteg, napont meg kell küzdeni vele, mert nem akar felkelni. Reméli, hogy barátnője elvesztése nem veti vissza a zenészt a gyógyulásban.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.