Meghan Markle anyját, Doria Raglandot szidta a hercegné féltestvére, Samantha Markle

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool -
esküvő Samantha Markle Meghan Markle Doria Ragland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle családjának nagy része arra utazik, hogy aláássák a hercegné tekintélyét.Féltestvére ezért most Meghan anyját, Doriát próbálta lejáratni a nyilvánosság előtt Twitter-oldalán. 

Meghan családjának kevésbé kedves fele nem tudja magát túltenni azon, hogy nem kaptak meghívást az esküvőre, bár ahogy az eljegyzés óta viselkedtek érthetetlen, miért számítottak egyáltalán meghívóra. Meghan bátyja nyílt levelet írt Harry hercegnek melyben arra kérte őt, ne vegye feleségül Meghant, de a hercegné nővére sem fér a bőrében.

Meghan féltestvére most a hercegné édesanyját kezdte ki Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool

Ezúttal Meghan édesanyját, Doria Raglandot kezdte ki Twitter-oldalán. Azzal vádolja, hogy az esküvőből őt csak Oprah Winfrey és a beígért interjúja érdekelte, na meg az azzal járó pénz. Samantha számítónak nevezte Doriát, de nem nyerte el az internetezők szimpátiáját. Mindenki tudja, hogy mire megy ki a játék...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.