szerelem énekesnő Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már szinte az esküvő előtt szakított Lola Lola és volt vőlegénye, Czoller Bence. Az énekesnő hamarosan párra talált, és egy tévéműsorban mondta el, már nem szingli. 

Akkor arra is kitért, hogy új kedvese nem ismert ember, amit külön élvez. Azt is lehet tudni, hogy már régebbóta ismerik egymást, de egyikük sem gondolta, hogy szerelem lesz majd közöttük. Lola most Instagramján megosztott egy közös képet magukról, ahol épp a Campus-fesztiválon láthatóak.

❤️

L O L A (@lolamusicofficial) által megosztott bejegyzés,

Fürdőruhában fotózták Liluthttp://www.life.hu/sztarok/20180722-furdoruhaban-fotoztak-lilut-musorvezetot.htmlMedenceparton mosolyog a kamerába Lilu. A szép műsorvezetőn látszik, kiegyensúlyozott, boldog és az alakja is gyönyörű, még mindig. TV + SztárokOrigoNincs érettségije Tóth Andinak: rajongói biztatják, tegye le a vizsgáthttp://www.life.hu/sztarok/20180722-nincs-erettsegije-toth-andinak-rajongoi-biztatjak-tegye-le-a-vizsgat.htmlTóth Andi már 19 éves, de még mindig nem érettségizett le. TV + SztárokOrigoJoshi Bharat vendége volt Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180718-joshi-bharat-vendege-volt-csisztu-zsuzsa-orvos-ferjerol-is-meselt.htmlJoshi Bharat vendége volt Csisztu Zsuzsa a FEM3 Café stúdiójában. Az egykori tornászbajok, ma pedig sportdiplomata mesélt többek között gyermekkori emlékeiről és két gyermekéről, később pedig őszintén beszélt szülei elvesztéséről, sőt azt is elárulta, mitől működik jól a házassága a férjével.TV + Sztárok--Klipet készített Éden Snjezi: Féltékenység betegséghttp://www.life.hu/sztarok/20180711-klipet-keszitett-eden-snjezi-feltekenyseg-betegseg.htmlKlipet forgatott az Éden hotelből megismert Snjezi. A felvételnet egészen biztosan akad nézője, de azt nem állíthatjuk, hogy ez a lány hangi adottságainak köszönhető. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú Martin Solveiggelhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-exkluziv-interju-martin-solveiggel-balaton-sound.htmlMagyar stábok közül csak a Life.hu-nak nyilatkozott a francia világsztár dj, Martin Solveig, aki a Balaton Soundon zárta a fesztivált. Mesélt arról, hogy a több, mint 20 éves pályafutásával, túl a 40-en, hogyan tudja még mindig fitten tartani magát, mint ahogy azt is elmondta, mit gondol rólunk, magyarokról.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoBorzalmas állapotban volt Czeizel Endre orvos-genetikus sírja: egykori páciensei gondozzákhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-borzalmas-allapotban-volt-czeizel-endre-orvosgenetikus-sirja-egykori-paciensei-gondozzak.htmlAz óbudai temetőben nyugvó Czeizel Endre elhanyagolt sírját tisztelői és egykori páciensei többször lefotózták. Ezt több kismama – akik a professzornak köszönhetően váltak anyává-, nem tudta elnézni, és ők jártak gondozni a sírt. TV + SztárokFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.